Koray Akgerman
10 Numara!
galiba transfer yapamayacağız
9 agustostan sonra yapariz.
galiba transfer yapamayacağız
o değil de terim geçen sene sayımız yetersiz diye şikayet ediyordu
yasin tolga hakan denayer hatta kaleciler gibileri gitti sayı azaldı 3 kulvar nasıl olacak
evet doğru dahil değil.Hocanin aciklamasi var, bonservisi olan oyuncular alamiyoruz ama bonservisi olmayan veya kiralik oyuncular alabiliyoruz diye.
Ben bu aciklamadan yola cikarak hala kiralik oyunculara verilen kira bedelinin sattigin kadar al maddesine dahil olmadigini düsünüyorum.
Muhtemelen UEFA tarafindan konulan zarar kriterine giriyor kira bedelleri.
denayer gelirse yine sezon başı gelir ve yine bizimle kamp yapmamış olarak gelecek.
zaten çok da gerekli ve faydalı bir oyuncu değil bana göre.
gerek de yok zaten vasıfsız bir oyuncu kendisi.O hic problem degil. Takimla uyum sorunu yasayacak biri degil.
Ehh herif Pep in antremanlarini yiyiyor bu aralar antreman sorunu da olmaz.
denayer vasıfsızın önde gideni evet.La şampiyon kadromuzda ki herkez vasıfsızmış nerdeyse ama iyi şampiyon olmuşuz ha , Maicon vasıfsız Belhanda vasıfsız Denayer vasıfsız Feghouli vasıfsız Ndiaye vasıfsız hepsi vasıfsız , Sabriler - Semihler - Hakan Baltalar geri dönsün onlar daha vasıflı
La şampiyon kadromuzda ki herkez vasıfsızmış nerdeyse ama iyi şampiyon olmuşuz ha , Maicon vasıfsız Belhanda vasıfsız Denayer vasıfsız Feghouli vasıfsız Ndiaye vasıfsız hepsi vasıfsız , Sabriler - Semihler - Hakan Baltalar geri dönsün onlar daha vasıflı
oynatirsan psv karsisinda gorup vazgecerler.Galatasaray Yönetimi, Lionel Carole'nin satılmasına karar verdi. Oyuncunun bonservis bedeli olarak 1.5 milyon € belirlendi. (Milliyet)
ulen hani 2.5 milyon falan teklif vardı?
![]()
muğdat geldi bonservissiz26 yaşındaki Maxime Lestienne harbiden boşta.
PSV’de manyak bi sezon geçirmişti. Baya yetenekli çocuk. Sağ-sol açık.
1 sene sonra Everton’a dönecek Onyekuru yerine deneyebilirdik gerçekten kendisini.
Anlamıyorum ya 1 kere mantıklı hamle yapamıyoruz. 1 kere hayatımda bonservissiz oyuncu alabildiğimizi göreyim ya ölmeden, 1 kere..
Elmander hariç.
75 puanı da sen topladın zaten , Bu futbolcuların hepsinin katkısı oldu , Deplasmanda sıkıntı yaşadıklarını bas bas bağırıyorsunuz ama iç sahada herkesi parçaladılar Terimle de alakası falan yok bunun Tudor dönemin de parçalıyorlardı içerde ona bişey demezsiniz . Yepyeni bir takımdık ve deplasman oyunumuz yetersizdi bunun için zorlandık , Bu oyunculara vasıfsız diyen gitsin hentbol izlesinÇoğu vasıfsız zaten. Bunlarla Malatya’ya ezildik, Başak 5’ledi, Beşiktaş parçaladı ezdi.
Kim oynadı ya? Babam mı vardı sahada?
Allah’tan Fatih hoca geldi. Sezonu 7. bitirirdik.
O yüzden Manchester City yatırım yapmış senin kadar anlamıyorlar bu isten renktasdenayer vasıfsızın önde gideni evet.