GSCimbom
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti (ARŞİV 5) Sayfa 162

Emrah Yıldırım ·

Cevap
5,9K
Okunma
389,4K
Sayfa
162/294
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
75 puanı da sen topladın zaten , Bu futbolcuların hepsinin katkısı oldu , Deplasmanda sıkıntı yaşadıklarını bas bas bağırıyorsunuz ama iç sahada herkesi parçaladılar Terimle de alakası falan yok bunun Tudor dönemin de parçalıyorlardı içerde ona bişey demezsiniz . Yepyeni bir takımdık ve deplasman oyunumuz yetersizdi bunun için zorlandık , Bu oyunculara vasıfsız diyen gitsin hentbol izlesin

Git başımdan ya. İzle devam et ozaman Belhanda’yı 100KG’lu Feghouli’yi, 39 yaşındaki Selçuğu.

Nagatomo piyangosu olmasa görürdüm sizi. Sol tarafımız otoban gibiydi.

O yüzden Manchester City yatırım yapmış senin kadar anlamıyorlar bu isten renktas
öncelikle dikkatli konuş sen daha yumurtadan kafanı çıkarttığın zamanalarda ben maçlara gidiyordum.
sonrasında sen acayip çok anlıyorsun adamlar yatırım yapmış ama son 2 senedir dötüne teneke bağlamadıkları kaldı.
dandirik sunderland bile almadı adamı.
o yaşta hangi belçikalı onun gibi sürünüyor acaba bir bak istersen etrafına.
man city zar atmış ama hep yek gelmiş Denayer konusunda.

Git başımdan ya. İzle devam et ozaman Belhanda’yı 100KG’lu Feghouli’yi, 39 yaşındaki Selçuğu.

Nagatomo piyangosu olmasa görürdüm sizi. Sol tarafımız otoban gibiydi.
Yaw yürü git bi halt bildiğin yok saçma sapan konuşuyorsun dediğim şeylere verebileceğin cevap bile yok , Selcuk ve Nagatomo ile ilgili 1 kelam etmedim bi yerinden uydurmuşsun hadi git işine, Nagatomo piyangosu diyor bide ya sanki Latovlevici mükemmeldi falan demişim gibi hadi neyse konuşmaya değmez

Muslera
Mariano
Nagatomo
Fernando
‘Rodrigues’

5 futbolcu var gözüm kapalı güvenebilceğim. Rodrigues’de tam olarak değil kusura bakmayın. Aşırı bencil oynayıp kanser ettiği maçlar oldu, halada olacak.

Mariano, Fernando bunlar topçu ağa. Gerisi vasat üstü.

öncelikle dikkatli konuş sen daha yumurtadan kafanı çıkarttığın zamanalarda ben maçlara gidiyordum.
sonrasında sen acayip çok anlıyorsun adamlar yatırım yapmış ama son 2 senedir dötüne teneke bağlamadıkları kaldı.
dandirik sunderland bile almadı adamı.
o yaşta hangi belçikalı onun gibi sürünüyor acaba bir bak istersen etrafına.
man city zar atmış ama hep yek gelmiş Denayer konusunda.

Sanane ya ne konuşacağımı sana mı soracağım yaşın büyük diye bi halttan anlıyor olmuyorsun , Senin gibi biriyle futbol konuşmaya değmez boşa zaman kaybı , Hentbol izle al bi daha dedim

Galatasaray, Santos'un stoperi Verissimo için gelecek hafta temaslarda bulunacak. Real Betis, oyuncu için 9.5 M € teklif edecek. Santos, 10 M € + 1-2 M € bonus istiyor. Galatasaray, istekleri karşılamaya hazır görünüyor. (Calciomercato)

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaw yürü git bi halt bildiğin yok saçma sapan konuşuyorsun dediğim şeylere verebileceğin cevap bile yok , Selcuk ve Nagatomo ile ilgili 1 kelam etmedim bi yerinden uydurmuşsun hadi uza , Nagatomo piyangosu diyor bide ya sanki Latovlevici mükemmeldi falan demişim gibi hadi neyse konuşmaya değmez

Yürü git oğlum. Gençlerbirliği maçı, Sivasspor maçı dün gibi aklımda.

Biz bu sene iyi top oynamadık. Tempolu oynadık. İlk 20 dakika bitirdik rakibi çoğu maçta.

Takım aman aman değil. Değil işte kabul edin.

Sinan Gümüs bile olmasaydı nah şampiyon olurduk. Oda hala as oyuncusu değil. 11 as oyuncumuzun 4-5’i beş para etmez overrated oyuncular.

Birde Onyekuru çıktı başımıza hahaha.

Rezillik resmen. Çocuk yetiştirme yurduyuz sanki. Elin Afrikalısını 1 sene opsiyonsuz kiraladık, kendisine 1.2 kulübüne 800 bin verdik.

Ama sorsan ‘zamana ihtiyacı var sakatlıktan çıktı lenn’.

Lan zaten kiralamışsın herifi, direk katkı vermek zorunda. Burda laf salatası yapıyolar.

En güzel örneği Giovanni dos Santos’dur. Hatta onun opsiyonu vardı.

22 yaşında kiralamıştık. Son 4 hafta form tutmaya başladı sonra bastı gitti zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt