GSCimbom
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti (ARŞİV 5) Sayfa 170

Emrah Yıldırım ·

Cevap
5,9K
Okunma
389,4K
Sayfa
170/294
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Terim kadroyu transfer imkanlarına göre şekillendirecek.

NDiaye geldi diyelim, Fernando-Ndiaye ikilisinin önünde Belhanda fazla defansif bir orta saha olacaktır, Belhanda'yı satıp Kagawa-Bernard tarzı birini almak isteyebilir.

Yok Ndiaye değil de, ofansif yetenekleri daha üst bir isim gelirse, Belhanda-8,5'u beraber oynatmayı düşünebilir.

Hep beraber bekleyip göreceğiz, ama kadromuzun zayıf olduğuna falan katılmıyorum, aksine oturmuş bir kadrodan çoğu ismi korumuş görünüyoruz.

Ben olsam şöyle bir kadro kurarım:

Muslera

Mariano Höwedes/Glik/Mina Serdar Nagatomo

Fernando Ndiaye

Feghouli/Henry Emre A. Rodriguez

Gomis

Belhanda'yı 6-7 milyona satabilirsek bu iş olur. Ama Belhanda kalsa da katkı verecektir bence, ne yazıkki herkes işine geleni hatırlıyor, oyun kuramıyorduk Belhanda'nin oynamadigi maçlarda. Tam bir 8 numaraya evrilebilir, ama 10 için pek umut yok. Şut desen kız gibi vuruyor, öldürücü pas atma konusunda vasat üstü. Ama oyunu yönlendirme, yüksek oyun zekasına biraz da defansif özellikler katabilirse mükemmel bir 8 olabilir Belhanda.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Muslera

Mariano - Serdar - Transfer - Nagatomo

Belhanda - Fernando - Ndiaye

Feghouli - Gomis - Rodrigues

Stopere MANGALA veya ZOUMA'yi kiralayalim (y)​

Bizzat Fatih hoca da istiyordur zaten ndiaye'yi

Hazirlik macinda selcuk-Donk-Fernando orta sahasini gördük tempo yapamadilar

Ndiaye'nin tempolu futboluna orta sahada ihtiyacimiz var umarim bu transfer gerceklesir

Keşke Onyekuru yerine Trezeguet’i alabilme imkanımız olsa.

Onyekuru ne ağa. Bu adam iyi olsa ne yazar. Bizim malımız değil. Gelecek 2-3 gol atıp gidecek.

Saçma sapan Nijeryalı kanat oyuncusu kiraladık. Ne gerek vardı? Ne yapacağız yani anlamadım? G.Saray kulübü 21 yaşında Afrikalı kanat oyuncusu kiralayacak kulüp olmamalı, vallah kızacaksınız ama biraz düşününce harbi öyle.

Baba forvet kiralarsın anlarım, stoper kiralarsın yine oke. Ama birşey ıspatlamamış 21 yaşında Nijeryalı bir kanat oyuncusunu ne yapacağız abi biz?

Kaldı ki sizin yerin dibine gömdüğünüz Trezeguet bu adamdan kötü değil. Birkere daha güçlü, ayakları yere basıyor, boyu daha uzun (kafa topları) bknz: Ronaldo.

Onyekuru’nun vuruşlarını bilemem ama Trezeguet’in füzelerini canlı izlediğim için biliyorum.

Neyse 5-6 hafta sonra Opare gibi saatçi-Onyekuru olayı başlar zaten.

Birde Botheim mıdır nedir onu izlemeden isteyenler var. Almayın arkadaş böyle saçma sapan herifleri.
madem bilmiyorsun niye biliyormuş gibi yorı
ndiaye hayırlı olsun.

Aykut İnce doğrulamamış , hayırlısı olsun öyleyse bitmiş bu iş ?

ndiaye giderken amacı belliydi stoketa kendimi parlatır daha üst bir kulübe giderim diye düsündün ama gittigi kulübün çapsız bir kulüp oldugunu göremedi everton vs olsa neyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt