GSCimbom
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti (ARŞİV 5) Sayfa 171

Emrah Yıldırım ·

Cevap
5,9K
Okunma
389,4K
Sayfa
171/294
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim bu sene en büyük avantajımız birbirine tanıyan kadromuz var ve geneli iyi oyunculardan kurulu

düşünün fener ergenleri topluyor başlarında hicbisey bilmeyen yabancı bir hoca var mecb

Ya abiler su Selmani tasimayin bence . Herif muhabir bile değilmiş yaw tanıyan eden yok primcinin teki

bu rami kotu mu oynuyor. fransa milli takimina nasil girdi ozaman

Kötü değil hatta bizim lig için lüx bile olur ama ellerinde çok stoper var ve maaş konusundan dolayı satabilecekleri tek adam bu.

Elden çıkarırlar bence çökmek lazım. Yaşından dolayı bonservisini ucuza kapatabiliriz.

Ben hala Miranda'yı istiyorum. Tam aradığımız stoper ama bu şartlarda zor transfer elbette.

Apo gecen Ndiaye'nin pisman oldugunu ve donmek istedigini soylemisti zaten ama Stoke'un kolay kolay kiralik gitmesine izin verecegini sanmiyorum

kenan bozkurt tiner sevdalisidir renkdaslar. biraz daha eglensin

Zaten rakip takımın yaptığı olumlu işleri burda tazdıkca tinerci veya şikeci oluyoruz. Yaş kaçtı bu arada? 16’ya girdin mi?

Kimseye birşey ıspatlamak zorunda değilim. Galatasaray’lılığımı kimseye tartıştırtmam. Buraya ‘yeni’ katıldığım için bu tür şeyler söyleniyor sürekli. Modlar gerekeni yapsın.

Ben 2013’te Sneijder nöbetindede burdaydım, 2014’de Drogba nöbetindede, Şeref Aydın’la birlikte burdaydık. Üye olmadım o ayrı, hep okudum.

Şimdi elin sümüklüsü bana Beşiktaş’lısın diyor, ve bunu sürekli yapıyor. Provoke ediyor. Modlar girsin devreye.

Fernando
Ndiaye. Emre akbaba

İşte bu ortasaha olur . Ndiaye mücadele tempo katar . Emre teknik şutör aynı zamanda gol de atıyor . Fernando ise beyin

Zaten rakip takımın yaptığı olumlu işleri burda tazdıkca tinerci veya şikeci oluyoruz. Yaş kaçtı bu arada? 16’ya girdin mi?

Kimseye birşey ıspatlamak zorunda değilim. Galatasaray’lılığımı kimseye tartıştırtmam. Buraya ‘yeni’ katıldığım için bu tür şeyler söyleniyor sürekli. Modlar gerekeni yapsın.

Ben 2013’te Sneijder nöbetindede burdaydım, 2014’de Drogba nöbetindede, Şeref Aydın’la birlikte burdaydık. Üye olmadım o ayrı, hep okudum.

Şimdi elin sümüklüsü bana Beşiktaş’lısın diyor, ve bunu sürekli yapıyor. Provoke ediyor. Modlar girsin devreye.

Hocam yalnız Drogba ile Sneijder aynı transfer döneminde geldiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt