Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
Rondon imkansiz
Birisini sattıktan sonra.... yani imkansızRondon imkansız..
10 milyon € artı yıllık bonuslarla birlikte 4 milyon garanti ücret Belhanda için; çok mu imkanlar dahilindeydi?
FFP açısından zor olabilir. Ama bir oyuncu satmadan zaten Alper bu oyuncuyu önermez. Birini sattıktan sonta hiçte imkansız olmamalı.
Cl de ne oynadiniz önemli degil diyorsun p vakit ülke olarak puan topliyamayiz. Bir kac yil sonrada türkiye sampiyonu ön eleme oynamaya mecbur kalirsa birdaha cl girmek cok zor olabilirAynen bu ffp varken lige öncelik vermeliyiz.
Her sezon olmasa da 4'de 3 falan yapmamız lazım.
Lig CL'den daha önemli gelir için. Yani şampiyon olup her sene CL'ye kalmamız lazım.
Böylece gelirler tavan yapıp ffp kıskacından yırtabiliriz. CL'de ne oynadığımız çokta önemli değil. Katılım gelirlerine çökelim yeter.
Ben daha cok bir daha ki sezon icin dusunulmesi gerektigi icin yazmistim, yoksa simdi onu almak imkansiz gibi bir sey.Rondon imkansız..
10 milyon € artı yıllık bonuslarla birlikte 4 milyon garanti ücret Belhanda için; çok mu imkanlar dahilindeydi?
FFP açısından zor olabilir. Ama bir oyuncu satmadan zaten Alper bu oyuncuyu önermez. Birini sattıktan sonta hiçte imkansız olmamalı.
Cl de ne oynadiniz önemli degil diyorsun p vakit ülke olarak puan topliyamayiz. Bir kac yil sonrada türkiye sampiyonu ön eleme oynamaya mecbur kalirsa birdaha cl girmek cok zor olabilir
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben daha cok bir daha ki sezon icin dusunulmesi gerektigi icin yazmistim, yoksa simdi onu almak imkansiz gibi bir sey.
Fernandonun önünde 2 tane 8 numara ile oynarsak eğer ndiaye gelse bile sol ayaklı oyun aklı iyi olan hareketli, ileri geri çalışan bi oyuncu daha almamız lazım emre belözoğlunun gencini yani keşke wilshereyi alsaydık ama fatih hocanın mutlaka sol ayaklı bir box to box oyuncu alacağını düşünüyorumNdiaye transferi orta sahamızın sorunlarını kesinlikle çözemez.
Ndiaye Fernando Belhanda orta sahası ile ne top tutabilirsin, ne tempo ayarlayabilirsin.
Geçen sene deplasmanlarda yaşadığımız öne geçtigimiz maçlarda bile skoru-oyunu tutamama sorununun sebebi buydu ve yine yaşayacağız bu problemi.
8 numara olarak oynatacagimiz 2 adam da net bir orta saha değil.
-Pas yuzdemiz yine yerlerde olacak.
-Oyun akli olan ayağı temiz bir adamımız olmadığı için maçın sıkıştığı anlarda kilit pas atacak adamımız olmayacak.
-Donk Fernando Ndiaye Belhanda 4'lusu 10 golü bile göremez.
-Şut etkinligimiz olmayacak.
-Frikiklerde kaleye iyi vuran adamımız olmayacak.
Bu orta saha mühendisliği ile çok sıkıntı çekeceğiz çok...
Fernandonun önünde 2 tane 8 numara ile oynarsak eğer ndiaye gelse bile sol ayaklı oyun aklı iyi olan hareketli, ileri geri çalışan bi oyuncu daha almamız lazım emre belözoğlunun gencini yani keşke wilshereyi alsaydık ama fatih hocanın mutlaka sol ayaklı bir box to box oyuncu alacağını düşünüyorum
Ben de aksine hiç sanmıyorum. Ndiaye geldiği an ortasaha transferini bitirir hoca. Keşke emre wilshere tarzı bi oyuncu alsak ama ben alacaklarını hiç sanmıyorumFernandonun önünde 2 tane 8 numara ile oynarsak eğer ndiaye gelse bile sol ayaklı oyun aklı iyi olan hareketli, ileri geri çalışan bi oyuncu daha almamız lazım emre belözoğlunun gencini yani keşke wilshereyi alsaydık ama fatih hocanın mutlaka sol ayaklı bir box to box oyuncu alacağını düşünüyorum
+1Ben de aksine hiç sanmıyorum. Ndiaye geldiği an ortasaha transferini bitirir hoca. Keşke emre wilshere tarzı bi oyuncu alsak ama ben alacaklarını hiç sanmıyorum