Maicon çöp değil ama bizim gibi açık alanda oynayacak takımlar için doğru bir tarz değil. Yavaş bir oyuncu. O handikapini ekarte edecek bir pozisyon bilgisine de sahip olmadığı için sıkınti...Bonservisine en fazla para verdiğimiz stoperlerin çöp çıkması :red:
Öyle söyleniyor.
Maicon çöp değil ama bizim gibi açık alanda oynayacak takımlar için doğru bir tarz değil. Yavaş bir oyuncu. O handikapini ekarte edecek bir pozisyon bilgisine de sahip olmadığı için sıkınti...
Pozisyon bilgisi üst düzey bir şef stoper ile çok iyi performans gösterebileceğini düşünüyorum yine de.
Pek inandirici degil amaÖyle söyleniyor.
Aynen. Ben de öyle düşünüyorum.Pek inandirici degil ama
Adam B takiminda oynuyor Cin de. Onuda alabilelim bizahmetaslında gervinho süper topcuda bu ffp durumunda artı kontenjan kıtlıgında olma ihtimali 0 gibi bişey
Ndiaye dunden razi da epl Den neden teklif bekliyor?Bunlar dunden razi oldugu icin hic zorlanmadan aliriz, sadece kuluplerini ikna ettik mi bu is olur dusuncesinde olabilirler.
Bilmiyorum, onu oradan baska bir takimin alacagini dusunmuyorum ben.Ndiaye dunden razi da epl Den neden teklif bekliyor?
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mesela miktar değil. 2m bile para verip adam alamiyorsun bonservis ile. Alırsan o miktarda oyuncu satman da lazım. Carole haricinde görünen o ki hiçbir adama teklif yok...Adam B takiminda oynuyor Cin de. Onuda alabilelim bizahmet
Iyice Galatasarayi koy takimi yaptiniz
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi