- 16 Haziran 2010
- 208.989
- 162.607
- 6.838
Club Africain, Galatasaray ile 29 Temmuz'da Tunus'taki Rades Stadyumu'nda bir hazırlık maçı yapmak istiyor. (Le Temps)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@ChampionsLeagueAz önce galatasaray kongresi üyesi bir hastam geldi yönetimdeki arkadaşlarıyla her haftasonu buluşuyor , transfer muhabbeti de yapıyorlarmış.
en son duyumlardan da heyecanla bahsetti , epl'den kiralık transfer haberleri bir de sürpriz çinden avrupaya geri dönmek isteyen bir yıldız oyuncu haberi paylaştı.
ama detaylarını hasta mahramiyeti sebebiyle paylaşamıyorum , üzgünüm renkdaşlar.
Dursunun hesabını sordunmu ?Az önce galatasaray kongresi üyesi bir hastam geldi yönetimdeki arkadaşlarıyla her haftasonu buluşuyor , transfer muhabbeti de yapıyorlarmış.
en son duyumlardan da heyecanla bahsetti , epl'den kiralık transfer haberleri bir de sürpriz çinden avrupaya geri dönmek isteyen bir yıldız oyuncu haberi paylaştı.
ama detaylarını hasta mahramiyeti sebebiyle paylaşamıyorum , üzgünüm renkdaşlar.
GervinhoAz önce galatasaray kongresi üyesi bir hastam geldi yönetimdeki arkadaşlarıyla her haftasonu buluşuyor , transfer muhabbeti de yapıyorlarmış.
Club Africain, Galatasaray ile 29 Temmuz'da Tunus'taki Rades Stadyumu'nda bir hazırlık maçı yapmak istiyor. (Le Temps)
Az önce galatasaray kongresi üyesi bir hastam geldi yönetimdeki arkadaşlarıyla her haftasonu buluşuyor , transfer muhabbeti de yapıyorlarmış.
28inde Al Nassr maçımız var nasıl olacak o iş?Club Africain, Galatasaray ile 29 Temmuz'da Tunus'taki Rades Stadyumu'nda bir hazırlık maçı yapmak istiyor. (Le Temps)
PAF takim cikar artik28inde Al Nassr maçımız var nasıl olacak o iş?
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
'8 de 8' diyip duruyoruz. Geçen yıldan beri aklımdaki 8 profili tam da bu adam işte...Eplden kiralık zaten biliniyor ama Çin mevzusu ramires olsun isterim
Bir takım, adı ne olursa olsun, duygusallık yapmadan , realist dusunerek takımda verim alamadıgı her oyuncuyu satması ve yerine daha iyi oyuncuyu mumkunse daha iyi ücretle alması lazım.
Tabii ki takım komple degişmeyecek ama 21 kişilik kadroda işe yaramayan veya f/p oranı dusuk oyuncu olmaması lazım.
Futbolcuların keyfi yerinde.. Istanbul gibi bir sehirde yaşıyorlar. Cok cok iyi paralar kazanıyorlar. Niye gitsinler.. Daha dün gazete yazdı (dogru, yanlış bilmem) Gomis 6.5 m€ ucreti reddetmiş. İşte bunları ikna etmek de yonetimin işi..
Bizden bir oyuncu almaları karşılığında kabul edebilirizPAF takim cikar artik![]()