Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi nöbetler

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Feghouli belki beklentinin yüksek olmasından kaynaklı herkeste sanki çok kötü bir sezon geçirmiş havası var ama,

Ligde 6 gol 9 asistle oynadı. Bu sene sağlam bir sezon öncesi kampı ve Terim ile çok daha fazla katkı sağlayacaktır diye düşünüyorum.

Satılmasına gerek yok.

Haftaya yapılacak İngiltere çıkarmasındaki duraklardan biri Leicester biri de Stoke olacak.

Musa ve N'Diaye bitirilecek.

@arifsportstime

Transfermarkt'a göre güncel piyasa değerleri;

? Galatasaray: 84,5 M€
? Beşiktaş: 70,9 M€
? Fenerbahçe: 64,2 M€

_____Fernando
Ramires___Badou

HA, Tell my Friend...çok güzel değil mı

6- 7 milyon fabri için süper para.fabri yıllıgında zam istemeseydi,gitmezdi.1 milyon alan birine 2 milyon bile veremeyeceklerini anlayın.mitrovicten gelen para ile birlikte ellerindeki 10 milyonu pepe ve negredonun gelecek yıllıgı için kenara koyabilirler.bi kısmı ile transfer yapılır ama iyi kaleci bulabilirler mi bilemiyorum.ospina çok yıllık istiyomuş,zor transfer

Ramires firsat transferi, genc takima gondermisler lisansi cikartilmayacak, 1 yil kiralayabiliriz

ramires drogba transferine benzer gelirse,gelsin.gervinhoyu istemiyorum

Genç takıma gönderilen Ramires Galatasaray transfer radarına girdi.
Resmi girişim bekleniliyor.

@arifsportsnews

Fabri için güzel para ama yeni alacakları adam bedava değil sonuçta ellerine belki 2 milyon kalır yada kalmaz kar olarak . Bence risk

bizim ereni aldığımız paraya herifler jeremie boga gibi genç ve geleceği olan oyuncu alıyorlar lan. Sakın scout ekibimiz var oyuncu arayip buluyorlar falan demesin kimse çok pis söverim o scout ekibine. Şurara götümüzü yırttık premier ligi takip edin kuluplerin düsünmediği cevherlere çökün diye. Sonra fiko 2 milyona taliscayi kiraladi lan istenildiği taktirde her türlu yaparsin vallahi şu son 7-8 yılda bizim transfer ekibi kimlerden oluşuyorsa malin önden gidenleridir. Yıllardır scout adı altinda hocaların verdiği listeyi inceleyen herifte karakter sorunu vardır. Fmden 15 yaşında afrikadan oyuncu bakıp getirmek scout değil premier ligde forma giymiş bir oyuncu nasıl sözde radara girmez çok merak ediyorum yahu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt