Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
An itibariyle çok önemli bir sorunumuz var!...

Ramires mi Kagawa mı?. Abdürrahim abi benden haber bekliyor; ikisi de can atıyorlarmış gelmek için, kulüpleri ile de her konuda anlaşılmış...

İkisi de çok beğendiğim futbolcular ama ''Orjinal 8'' olması itibariyle, ihtiyacımıza binaen Ramires diyorum şahsen. Ne dersiniz?:cool:...
Maalesef süre doldu forumdaşlar. Abdürrahim abiyi aradım ve ikisini de almamasını, forumda yeterince heyecan uyandırmadıklarını üzülerek bildirmek zorunda kaldım...
O da hiç üzülmememi, temas halinde oldukları daha kaliteli futbolcular olduğunu, gelişmelerden haberdar edeceğini söyleyip teselli etmeye çalıştı. Hepinize selamı var!:cool:...

Holding-Anaconda.jpg
.
didier_drogba_with_his_cobra__slide____withouttext_by_wickeddogg-d6y1tb0.webp

Satmak istiyorlar ise; niye alıyorlar.
Az süre de almamış

Juan Jesus aradığımız profil sol beki de yedekler......Maicon'u satabilirsekte Denayer'i alırız

Juan Jesus 10 haziran’da 27 yaşına girmiş. Daha 27 yaşında, çok genç bir stoper için.

Sol ayaklı, 1.85 boyunda.

Son yılların en iyi transferi olur. Ama olmaz işte.

Bizim yapacağımız kiralama teklifimi Roma kabul eder, ama son hafta eder. Önce elden çıkarmak isteyeceklerdir bonservisiyle. Jesus’u bonservisiyle alabilecek 10/15 takım vardır dünyada. Roma kulübü bize ‘son hafta tekrar gelin’ der muhtemelen.

Jesus keşke olsa tam Serdar'ın yanına gidecek stoper.

Maicon satılmadan zor ama.

Manolas
Marcano
Fazio
Jesus
Bianda

5 stoperleri var, Jesus'u gondermezler bence

amrabatin takimi yalan söylemis hazirlik macimiz yok onlara karsi

Şansa bak ya paramız olur ama saçma sapan adamlar yönetir.biraz düzgün bir yönetim gelir bu seferde para yok .

Valla belhandayi , maiconu ve/veya feghouliyi yollayamazsak iyi bonservis elde edemeyiz. Bunlari yollamamiz lazim.

Eskisi gibi olsa Yurdaşen abi den bu 3 luyu yazihanesine davet edip orada masaya 45 ligi masa ustune koyup kendileri ile sohbet etmesini isterdik.

Artik bu isi menajerler yapiyor. Bakin herifler Vida'yi da, negredoyu da, q7 yi de acayip paralara satacaklar. Bunu yapanlar ust duzey menajerler. Baska yolu yok.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt