Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DipPYqmXkAAZ6ht.jpg

her bölgemizde sorun var arkadaş savunma bekleri en iyi bölgemiz linnes-mariano-yuto üçüde belirli seviyede katkı verir rezil performansları pek olmaz,stoperde 1.isim serdar 2. yok ortasaha merkez 1.isim fernando 2. isim yok kanatlarda 1.isim garry 2.isim yok(feg&henry şüpheli)forvet tek isim gomis 2.isim yok kale muslera 2.isim yok

Keşke 9golan veya kante tarzinda ucuza alinabilecek birisini bulabilsek. Orta sahayi inanilmaz derece güçlendirir.

Fegh Belh Maicon gayet de satılabilir artık. carole zaten israf, lüzumsuzun teki.

Eğer Maiconla ŞLde başlarsak bizi kötü günler bekliyor

Umarim hoca bu hatayi yapmaz

Donk > maicon.

Donkuda yetersiz buluyorum stoper olarak bu arada

Cengiz: "Tunus'ta, Atina'da maçlar yapacağız. Bunlardan gelirlerimiz de olacak. 160 bin birinden, 140 bin birinden... Biz, antrenmanı seyredilerek, maç yaparak para kazanan bir takım olma yolunda ilerliyoruz. UEFA, bunlara da dikkat ediyor."

elalemin genclerini öveceğinize gözünüzün önündeki dogan canı da görün bi zahmet.8 numara-10 numara ve forvette oynyabiliyor.tam bi joker.

Cengiz: "Ben de transfer iddialarını duyuyorum. Bazen ben de şaşırıyorum. O kadar güzel yazılıyor ki... Tebrik ediyorum sizleri, bizler de inanıyoruz."

Cengiz: "Ben de transfer iddialarını duyuyorum. Bazen ben de şaşırıyorum. O kadar güzel yazılıyor ki... Tebrik ediyorum sizleri, bizler de inanıyoruz."
bos yapma mıstık

transfer istiyoruz

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt