Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan devamlı oyun içinde kalması lazım onun eksik yani çok kopuyor oyundan

hücum hattımız iyi,forvet lazım sadece.ve ahmet sivri ile yunusu fizik olarak hazırlamalıyız.dogan can fizik olarakta güçlü.celil de fena değil.

Ya abi yapmayın belhanda gayet iyi oynadı ilk yarı ha ben demiyorum galatasaray seviyesinde ama gömülecek bir durum yok . Feghouli için ise netim büyük kazık
nasıl iyi oynadı sen yapma asıl feghouliyi falan savunduğumda yok tabi ama belhanda 2-3 metre önüne rakibe pas veren adam taca pas attı diye ozan tufanla dalga geçildi aynısını yaptı çöp dememiz için daha napması lazım bu adamın acil yapılması gereken fernando-ndiaye ve yine yabancı box to box ortasaha ve emre akbaba selçukta gidene kadar forma yüzü görmez böylece..

valencia maşallah geniş ve cok iyi ,kaliteli,genc bi kadroya sahip.son 20 dk iyi sıkıştırıdk onları.valenciadan daha çok pozisyona girdik.biz 6,onlar 2 pozisyona girdi.

ndiaye de gelirse 10 nuamarada sıkıntımız yok gercekten.belhanda o yüzden gidebilir.ndiaye ve sinan forvet arkası da oynar.emre akbaba da keza öyle.

2 iyi defans cıkarmalıyız kadrodan

linnes-ozan-donk-yedek solbek

mariano-juan jesus-serdar aziz-nagatamo

gibi

muslera-mariano-yabancı hızlı stoper-serdar-nagatomo-fernando-ndiaye-bennacer-garry-feg&henry-gomis ilk 11 bu olmalı gündemde olduğu için bennacer yazdım pas oyununda iyi ayağında top tutan oyun zekası olan biride olur..
yedekler:ismail-donk-linnes-emre akbaba-selçuk(malesef)-sinan-raul de tomas&a.musa böyle bişeye benzer kadro kurmak şart carole-belhanda-maicon ne yaparsan yap bunları elinden çıkar kaynak oluştur boş konuşma icraat yap başkan dursundan yılmış taraftar var zaten uefanın arkasına sığınıp durma...

Başkan iyi güzel gerçekleri söylüyor dursun gibi kandirmiyor bizi ama taraftar sıkılır abi sürekli şikayetten hem diyorsun oyuncu satmadan alamam hemde oyuncu satmam diyorsun.

Belhanda yine fark yarattı krala bir tebriği çok görmüyorum tebrikler kral

fener iyi oynuyor yalan yok.

Feyenoor neye uğradığını anlamadan iki golü yedi

En büyük rakibimiz FB olacak.

Ali Koç bildiğin ilaç gibi geldi bunlara. Acayip bir coşku var ŞS’da.

bi acili adana gomelim

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guliano penaltıdan attı ama ilk golünde hazırlayıcısıydı. Hızlı oynayan takımlar için çok iyi oyuncu Sasa İliç tarzı bir adam.

bu arada bilgilendirme:

Maçın ilk bölümünde ters basmıştı bir pozisyonda

SICAK GELİŞME! Galatasaray - Valencia maçında sakatlanan Garry Rodrigues, arka adaletinde yaşanan sertleşme nedeniyle tedbir amaçlı oyundan çıktı. Yıldız futbolcunun önemli bir sorunu yok. ➤

fbnin gencleri iyi. Cocu da tam hocasi ergenler icin

fener ligi martta bitirir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt