Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouliden zerre umudum yok inşallah düzgün bir teklif gelir gider kendine bakmayan herifin teki. Arda'nın fiziği bu heriften iyi

ozan kabak'ta doğancan gibi göze batarmiydi acaba ne zaman iyileşecek bu çocuk sakatti sanırım.
bunları imparator kullanamazsa kimse kullanamaz ya

Renktaşlar biz bu sene öncelikli olarak Maicon ve sonrasında da Belhanda'yı satmazsak işimiz çok zor olur.

Maicon hele oynadığı maçların çoğunda bizi yakacaktır.

Rodrigues bugun de istekliydi ve iyiydi, Vezo'yu baya zorladi, devamli tehlike yaratti, PSV macinda da takimin en iyilerindendi, malesef ayni istegi ve performansi Feghouli'de goremedim, boyle oynamaya devam ederse ligde 2-3 mac sonra Onyekuru formayi kapar

Şu formuyla Feghouli'nin oynamasının imkanı yok, Sinan bile kapabilir formayı.

Maicon'la Mbappe, Auba gibi oyuncuların bire bir kaldığını düşünüyorum CL'de. vah vah.

Ulan yazılanları okudum da sanki sezonun sonuna gelmişiz gibi. Şakamısınız be kardeşim. Nedir bu karamsarlık. Aslında geçen senede vardı bu muhabbet. İki hazırlık maçı ile bu muhabbet yakışmıyor. Kendinize gelin tabi kuş değilsenizz
bazen şakasına dönüyo fener,bjk muhabbeti.eskisi gibi değil aslında

Bence Fatih hocamı düşündüren şey, Feghouli’yle 5(!) yıllık sözleşme imzalanmış olması.

Bence ne yapıp edip, bir şekilde kendisinden faydalanmaya yeminli. Kabul etmiyor hoca ısrarla bu kadar formsuz olmasını.

Sonuçta bu adamı bonservissiz kulüplere teklif etsen yine almaz kimse. Alamaz ağa. Maaşı anormal, inanılmaz yüksek. Kimse girmez o işlere.

Öyle böyle kapı gibi sözleşmesi var. Hoca arayı bozarsa Soso’yla, hepten boku yeriz. Herif Arap bikere.

Ki bedavada verilmez hani..

Zürich kampı ile başlayan, sonrasında Montrö kampı ile devam eden hazırlıklarda, Fatih Terim'in 3 parolası var..

- Kimse Durmayacak
- Daha Ofansif Takım
- Kompakt Futbol Aslan Statistic on Twitter

hasan aliden başka solbeki yok fenerin.oyuna giren josef ilk 11 oyuncusu.dirar ilk 11 oyuncusu.isla 2.yarıda oyundaydı yine.elif elmas 2.yarı oyundaydı yine.

bizde 10 dk şans bulan genclere çöp deniliyo,valenciaya karşı özgüvenli ve iyi oynayan dogan can kenara atılıyo ama fenerbahce olunca detaycı bütün forum niyeyse.bişey diyemiyorum

maci bitirdiklerinde 5 as oyuncusu kalmisti adamlarin sahada. iki oyuncu disinda ilk 11ini belirledi cocu artik hazirlik maclarinda kimleri oynatacagi belli oldu. yedekleride denedi.

volkan
isla roman skrtel hasan
xxxx souza elmas
xxx giuliano valbuena

maci bitirdiklerinde 5 as oyuncusu kalmisti adamlarin sahada. iki oyuncu disinda ilk 11ini belirledi cocu artik hazirlik maclarinda kimleri oynatacagi belli oldu. yedekleride denedi.

volkan
isla roman skrtel hasan
xxxx souza elmas
xxx giuliano valbuena
son 15-20 dk da oyuncu değişikliği olsun bi zahmet.herkes futbolcu değiştiriyo.souza ve hasan ilk11 oyuncusu zaten,oyuna da onlar girdi.

bizim gencler son 15 dk valenciaya paso baskı yaptı.valencia gelemedi.doğancan oynadıgı 20 dkda 4 top kaptı.ve pas hatası yaptıgını görmedim.

Dogan Can - Celil ikilisinden biri bu sezon A Takim'da olmali, her ikiside olursa daha iyi olur tabi, 3 hazirlik maclarimiz daha var, umarim hoca bu maclarda genclere kendilerini gostermek icin daha uzun sure verir, bizde kimin iyi olup olmadigini goruruz

Eren sakat mıydı? Gomis'in yerine Muğdat'ı alması düşündürdü.

volkan
isla roman skrtel hasan
xxxx souza elmas
xxx giuliano valbuena

bu kadroyla ligde şikecilerin içinden geçerler eğer 3 ya da 4 ilk 11 transferi gelmezse özellikle deplasmanlarda hepimiz buradayız görürsünüz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt