Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Cengiz başkanım konuşurken hafif irite olmaya başlayan bir ben miyim? Özellikle futbol takımı konusunda taraftarı trollüyomuş gibi havası var.

Sürekli ‘Fatih hocam yapar, Fatih hocam becerir’ tarzı söylemleride hoş değil.

Fatih hoca zaten geçen sezon inanılmazı başarıp takımı şampiyon yaptı. Birazda hocaya yardım etmek gerekiyor. Bir şekilde istediklerini yapmamız lazım.

Hoca maçtan sonra basına hiç bir açıklama yapmamasıda bence hayra alamet değil..

Ben tarigin yerinde olsam bırakırım futbolu gezerim dünyayı nasılsa torununun torunana yetecek parayı kaldırdı

Mustafa Cengiz başkanım konuşurken hafif irite olmaya başlayan bir ben miyim? Özellikle futbol takımı konusunda taraftarı trollüyomuş gibi havası var.

Fatih hoca zaten geçen sezon inanılmazı başarıp takımı şampiyon yaptı. Birazda hocaya yardım etmek gerekiyor. Bir şekilde istediklerini yapmamız lazım.

Hoca maçtan sonra basına hiç bir açıklama yapmamasıda bence hayra alamet değil..

Hoca klubun maddi durumunu biliyor ama bu kadroyla işinin zor olduğunu da biliyor ama bende uyuzum biraz o laflara . Ha eğer hiç para yoksa çik de arkadaşlar biz transfer yapamayız bu sene kimse laf etmez ama çıkıp saçma sapan belki final oynarız cldede deme

Bazen duygu sömürüsü yapıp taraftarı salak yerine koyması pek hoş değil. Işini yapsın yeter.

Dogancan alt liglerde zoru gormustur eminim galatasaray formasının değerini bilir.aslinda gamsız futbolcuları yollayacan 3.lige burunları surtsun de buraların değerini anlasinlar

Takımın en iyileri donk , garry ve Sinan iki maça bakarsak , mariano bugünde yoktu sakatlığı var galiba , Carole tarafı sürekli adam kaciriyoruz iki maçta 3 gol yedik oradan , oyun olarak üstün oynuyoruz baskiliyiz fakat ileride adam eksiltecek oyuncumuz sadece sol kanattan gelen oyuncularımız
Feghouli kesinlikle ozguvensiz rakibinin üstüne bir kez gitmedi eski deliciligi yok umarım kazaniriz kendisini fakat Sinan şuanda daha iyi oyun anlamında
Maicon lider olmaktan uzak şuanda ve arkaya sürekli oyuncu kaçırıyor geçen yıldan beri hastalık oldu bu

İsmail cipe çok iyi kaleci ,iki maçta eksiksiz oynadı bence yedek kaleci almamız mantıksız , güvenmek lazım yoksa altyapı anlamsız kalıyor ki Muslera bile hatalı gol yiyor ısrar edilmeli

Takım tam performansında değil mugdat bile ağır kaldı bugün antrenman yemelerinden olabilir yorgunluk mu var diye düşündüm

Takıma en az 4 transfer gelecektir ama inşallah oyuncu satabiliriz

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
mugdat psv macında çok iyiydi.valencia macında forvette oynadı.ismail çipe 2.kaleci olmayı hakediyo şu an.onyekuru da çok iyiydi kısa sürede.carole 2 maçta 3 gol yedirdi.takım tam iyi oynarken yapıyo bunları bi de.

psv ve valencia macı sonuclarının sebebi carole'dır.takım iyi oynarken yedirdi golleri hep.biz 6 pozisyona girdik.valencia 2 pozisyona girdi.üstelik muslera, mariano,denayer,serdar,nagatamo yokken...gencler son 15 dk valenciaya geçit vermedi.biz gaza mı geldik fenerliler gibi,bjkliler gibi ?yok.

fb'li eljif elmas ve barış alici bizim feghouli ve belhanda'dan verimli oynuyorlar

bu iki topcu derhal postalanmalıdır, sıfır katkiyi gectim, zarar veriyorlar

Galatasaray'a borcu var UEFA'dan ceza alabilir diyorlar . Ben olsam Galatasaray'ın yerinde 10 milyon euroluk bir transferi patlatırım . Şaşırır millet . Hiç beklemedikleri bir olay UEFA şok olur . Nasıl alıyor niye alıyor hani parası yoktu derler . Sonra şaaaak bi de 20 milyon euroluk oyuncu alırım . Sonra şaak bi de 30 milyonluk alırım . Millet şok UEFA noluyor ya der . Çil yavrusu gibi dağılırlar . Bence çözüm budur . Ceza meza da gelmez demek derler bunların parası çok . Hem ligi alırız hem Şampiyonlar Ligi'nde minimum yarı final oynarız . Hem başarı gelir hem para net .

Top ile seri ve hızlı ilerlemisini beceriyor.
Şut tekniği de idare eder. Işık var yani üstünde durulsa.
hızını kontrataklarda iyi kullanıyo ama dedigim gibi 2.forvet olur o cocuktan.defans arkasına iyi kaçıyo.kontraatakta defans ağır elemanlardan oluşuyosa veya bugunkü feyenord solbeki gibi acemi birini bulursa çalımı basar,gol vuruşunu yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt