- 2 Temmuz 2011
- 140.178
- 60.257
- 5.628
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dortmund alsin, Dortmund formasi alip arkasina Belhanda yazdirmayan zencilerin arasinda kalsin.

ligue 1 hesabı duyum atıp,bipspor ayew haberine atlıyo.ve buna herkes inanıyo.fransız gazetecei manu lonjon belhanda haberi verince yalan mı oluyo
ligue 1 hesabı duyum atıp,bipspor ayew haberine atlıyo.ve buna herkes inanıyo.fransız gazeteci manu lonjon belhanda haberi verince yalan mı oluyo
hep öyledir durum biz olunca.feghouli ve gomis haberlerinde takip etmiştim bu adamıBu gazeteci sanki belhandanin arkadaşı idi
Ankara’lılar OSTİM tarafından gelen patlama sesi ile irkildi. Patlama sesinin organize sanayi bölgesinden geldiği tahmin ediliyor. Valilik henüz bir açıklama yapmadı…![]()
İnş patlama değildir
hep öyledir durum biz olunca.feghouli ve gomis haberlerinde takip etmiştim bu adamı
bide kagawaynan takas ediyomusuz
[B]Murat Özen[/B]Onaylanmış hesap @[B]Muratozen1903[/B]bjk alacak diyorlar çok tırsıyorum bizim almamız gereken bir oyuncu japon pazarını tamamen ele geçirmemizi sağlayacak yegane hamle olacak
Issiz olup kiz istemek Brezilyadan oyuncu almaktan daha kolay, geciniz.
![]()
İnş patlama değildir