Kesinlikle bilgi veya duyum değil. Belhanda'nın hiç beklemediğimiz bir takıma baya ciddi bir rakama satılacağını düşünüyorum. Tahmin ettiğim şey gerçekleşirse ciddi bir gelirimiz olucak. Dur bakalım editleriz.
şöyle bir mesaj atmıştım belhanda ile ilgili. konu ayyuka çıktığı için bir edit yapmak istedim. bahsettiğim takım dortdmund idi. bunu öngörebilmek için kahin olmaya gerek yok. biraz futbol bilgisi tecrübe yaterli. favre belhanda ile nıce de çalıştı ve çok memnun idi. nıce tekrar transfer etmek istedi ama maddi koşular uygun değildi şimdi büyük ve güçlü bir takımda ve belhandaya ilginin olması süpriz değil. hatta yarmelonko nun ingiltereye transferi ve kagawa dan vaçgeçmesi bu transferi elzem hale getirdi. ha gerçekleşir gerçekleşmez bilmem. bahsettiğim fiyatta 15 milyon civarı birşeydi. işallah dortmund yekilileri bizim forumu başka gs forumlarını okumuyordur. çünkü galatasaray taraftarları kadar kendi futbolcusunu gömen başka bir taraftar gurubu yoktur dünyada. dünya burdaki bazı arkadaşların küçücük dünyalarının etrafında dönmüyor çok şükür. belhanda dortmunda gidebilir. biz de kalabilir.terim bilmiyor favre bilmiyor ama burdaki bazı arkdaşlar daha iyi biliyor futbolu. üç beş beğeni alacam diye saçma sapan içi boş esprilerle kirletmeyin forumu