Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda öyle kötü oyuncu değil. İyice batırmayın adamı. Takımda hücum bağlantısını sağlıyan tek oyuncu. Oyundan çıktığında ofansif olarak ileri gidemez oluyorsak boşuna değil. Ha bencede gitsin çünkü skora katkısı yok ve gamsız. Ama dortmundda iş yapar. Umarım gerçekleşir bu transfer.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onun hücum bağlantısına edeyim ben.

Belhanda eğer Dortmund'a transfer olacaksa biletleri ben ayarlarım. Hepsi buissnes olacak şekilde hemde.

739480827d568cb3d984d4701a4fd215.jpeg

Pilothanda

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhanda Su anki durumumuzda lüks degilmi Sence?

Sahsen daha uygun bir maliyete Emre Akbabayi tercih ederim. Ki belhandadan Iyi bir sezon geçirdi istatistiklere bakilirsa.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Lüks çünkü 10 numara oyuncusu olarak skora katkısı yok ve gamsız zaten bunuda belirttim. Ama dortmund için faydalı bir oyuncu olur. İki takım içinde kazançlı olacak gerçekleşirse.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu belhanda kadar insanları ayrıştıran bir oyuncu görmedim :)

Gitse de kurtulsak şu heriften kagawa yada akbaba farketmez 2 side daha çok katkı verir bundan

Telles satılırsa 3.35 gelse Carole'dan da 2 m euro gelse 5.35 m euro'ya Emre Akbaba + Ndiaye + Denayer transferlerinin bütçesine yeter tek sıkıntı forvet konusunda ne yapacağız

1. fabri fena kaleci degil, CLde kendini kanitlamis adama sallamak komik...

2. Fatih Terim seni 8 senede 7 kere sampiyon yapmisyetmemis 2 tane avrupa kupasi kazandirmis (superkupayida sayiyorum), hagi gelsinde benim maasimdan kesin diyen adama transfer uzerinden vurmak COK KOMIK.. defol git lan burdan serefsiz

Kime dedin bunu rdaş birini tahmin ettim ama..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt