Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basıp gidecek derken ?
Kaynak oturma organım gibi birşey olmuş.
Kimle ilgiliyiz onu söyleyemem.
Ama basıp gidiyormuş.
O zaman forvettir. He forvet... e bizde orta saha ve defansta da eksik var yabancı hakkımız da dolu nerdeyse :)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Duyumculuğun şanı bulmaca çözer gibi çözdürmek ve bir isim sallamaktır. :D

Aslında herkesin kaynağı oturma organı.

Malcom zu Roma

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

menajerleri cagirin pay filan verin satin su maiconu. simdiden gorur gibiyim sicacagini

menajerleri cagirin pay filan verin satin su maiconu. simdiden gorur gibiyim sicacagini

Belhanda'nın olası transferinde kesinlikle takası kabul etmemeliyiz. 8-12 arası rakama verelim. O paraya kira ile Ndiaye, Denayer ve bonservis ile Akbaba alırız. Evet küçülüyoruz ve küçülmeliyiz. 1-2 idare edip genç kadrolarla yeniden daha da büyürüz.

biz de race e joinen yapalim

Gecen hafta Gomis'i Arap takımına satıyorduk, olmadı..
Bu hafta Belhanda cıktı. Hadi insallah diyelim.
Gelecek hafta Maicon haberlerini bekliyorum.

gereksiz ileti yazan çok beğen seçeneği var beğenmeme seçeneğide olmalı artık yönetimdeki arkadaşlar şu işe el atsalar güzel olur..

DizjpujWAAAeSE5.jpg

Belhandaya bu kadar sallayan güruh Dortmunda giderse acaba utanacak mı onuda merak ediyorum , Ben teklifin kesin olduğunu da düşünmüyorum ama eğer giderse buradaki futbol profları da patlamış olur . Amatör küme topcusu ilan ettikleri adam Almanyanın en büyük 2.takımına gidecek çünkü . Bana göre Nicede 3. lük yasamıs Galatasarayda sampiyonluk yasamıs ve piyasası olan bir futbolcu her daim alıcı bulur Dortmund olur baskası olur .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt