Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cengiz'i roma altinordu'dan almadi,basaksehir'den aldi

Ayrica Avrupa'dan teklifler oldu ama altinordu baskani ile Ali koc samimi dostlar

Olabilir bilmiyorum belki de cengizi de geçebilir ama bizi ilgilendirmez :) biz kendi işimize bakalım

Fenerbahçe'de Nabil Dirar'a Suudi Arabistan'dan bir teklif geldi ancak oyuncu maddi ve manevi anlamda bu teklife sıcak bakmadı. [beIN Sports]

Barış çok ciddi bir potansiyel ama Fenerbahçe'de tutunabilir mi bilmiyorum?! Fenerbahçe genç oyuncu katili bir camia. Cocu'nun da ilk takıldığında aynı bizde olduğu gibi Aykut Kocaman'ın ve yerli diğer isimlerin medya maymunları tarafından linç edilip gönderme ihtimali yüksek olduğu için, Barış da bu kaosta kaybolabilir. Ama bunlar olmazsa Barış'ın önü açık.

Beyler çok eksik dusunuyorsunuz Cengiz basaksehire gitti 0 baskı altında Avcı ile seviye atladı gelişti düşünün direkt fenere Galatasaray'a gitse neler olurdu cengize o yüzden barış kariyeri için ciddi risk aldı altınordu baskani tahminim zorladı çocukları

riccardo-montolivo.jpg

Nevzat Dindar: Fatih Terim ve Yardımcıları takıma öyle çalışmalar yaptırıyor ki ne yaptıklarını anlamıyoruz. Bu çalışmalar bilimsel ve özel taktik çalışmalar. Terim’e bunu ilettik otel’e çağırdı bizi gelin ben anlatacağım dedi.

Nevzat Dindar: Fatih Terim’in arkasında çok profesyonel bir ekip var. Tamamen bilimsel çalışan ayrıca her ayrıntıyı takip eden bir ekip bu. Ön plana çıkmıyorlar.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nevzat dinledim a sporda hiçbir şey bilmiyor transfer ile alakalı

nevzata bak şu pokemona dönmüş
animaatjes-pokemon-73298.JPG

terim bunu kovulmadan önce floryaya almıyordu bunu buda twiterda ağlıyordu bukez işi sağlama almaya çalısıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt