Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birde Melih Şabanoğlu vardı :)

Bir aralar sağlam duyum verirdi. Amrabat transferinde ısrarcı olduğumuzu, bir oyuncuyu beklettiğimizi (Assaidi), ama hocanın ısrarla Amrabat’ı istediğini yazdıydı.

Blogu vardı herhalde onun. Gayin-sin.net miydi.

Vay be Melih ağabey. GSTV’de programlara çıkardı. İyi, efendi adamdı.

Şimdi Aşkısı Ateş midir, Senfoli ve Baggio gibi malların 30 bin takipçisi var.

Hele birde Selman Öztürk yok mu? Allah bir dediğine inanmam herifin. 70 bin takipçisi var, insanlar ciddi ciddi inanıyorlar bu işsizlere.

Birde Melih Şabanoğlu vardı :)

Bir aralar sağlam duyum verirdi. Amrabat transferinde ısrarcı olduğumuzu, bir oyuncuyu beklettiğimizi (Assaidi), ama hocanın ısrarla Amrabat’ı istediğini yazdıydı.

Blogu vardı herhalde onun. Gayin-sin.net miydi.

Vay be Melih ağabey. GSTV’de programlara çıkardı. İyi, efendi adamdı.

Şimdi Aşkısı Ateş midir, Senfoli ve Baggio gibi malların 30 bin takipçisi var.

Hele birde Selman Öztürk yok mu? Allah bir dediğine inanmam herifin. 70 bin takipçisi var, insanlar ciddi ciddi inanıyorlar bu işsizlere.

Benim aklimi okudun sanki renktas :) selmana ayri ayarim buyuk ihtimal ozbek yönetiminin parali trolu idi

Tek ihtimali olan insanların hikayesi der susarım.

Senad Ok: "Comolli yakın zamanda birkaç futbolcu için İngiltere'ye gitti. Görüştüğü isimler arasında Ayew de var. Ancak bu transfer kesin bitti diyemiyoruz. Çünkü bu transferde Fenerbahçe'nin yine farklı rakipleri var."

muhtemelen arsenalden bieliki ya da zoumayı kiralayacagız.ben ingiltere,almanya,ispanya ve italyadan takımların kiralayabileceği oyuncular için bi liste yapacagım

Senad Ok: "Comolli yakın zamanda birkaç futbolcu için İngiltere'ye gitti. Görüştüğü isimler arasında Ayew de var. Ancak bu transfer kesin bitti diyemiyoruz. Çünkü bu transferde Fenerbahçe'nin yine farklı rakipleri var."
ayewin yıllıgı cok,yaş o iş.ayrıca fenerbahce medyası da çok güzel sallıyo

Anladigim kadariyla naif, zarif ruhlu bir duyumcuya hasret var

Bu ise mi soyunsam para var midir ki

Umut Meras nasıl sol bek acaba Nagatomoyu yedekleyecek çapta ise fena olmaz , Carole denen herifin yollanacağı kesin gibi

Onem sirasina gore
8 Numara
As stoper
Forvet rotasyon
Ortasaha rotasyon
Stoper rotasyon
Solbek Rotasyon

Maicon ve Belhanda Dehlenmeli

Evt son gelismeleri veriyorum ndiayede gelisme yok denayer stabil

ub.msji

SA

Screenshot_1.webp

Benfica Ayew'i fener'den önce aciklamis anasini satim

0ebeff1e-5306-4ea6-b8e2-f318e0a03eb2.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt