Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_9424.webp

Parti bittiyse artık yavaştan bir tepki fln görsek tayfadan ?

Defrel zaten kirada,kulübü kiralık sözleşmesini fesih edecekte,bizimkiler alacakta...ohooo

Pato 1 saat çay, kahve ısmarlayıp nazikçe def etmiş bizimkileri. Çıkmış çok güzel ağırladılar diye teşekkür ediyor.

Yahu olay parayı birine gömemk değil bunlar beceriksiz konuşamıyor bu apdül İngilizce olarak 5 milyon Euro diyemez bu adamın ne işi olur transfer de Haldun gibi tülün gibi Cenk gibi bitirici adamlar varken niye apdul ya apdule ve Florya’dan sorumluluk abilik yapsın futbolculara

ben alana cok para gömme taraftari degilim.

ama 1 aydir ilgilendigimiz adamin fiyatini yeni mi ögrendik be abicim??

Yahu olay parayı birine gömemk değil bunlar beceriksiz konuşamıyor bu apdül İngilizce olarak 5 milyon Euro diyemez bu adamın ne işi olur transfer de Haldun gibi tülün gibi Cenk gibi bitirici adamlar varken niye apdul ya apdule ve Florya’dan sorumluluk abilik yapsın futbolculara
bi de 4 dönem de geldiğinde başarılı oldu diyorlar. ulan hepsinde ali dürüst vardı yanında onun ekmeğini yedi yoksa bu tek başına böyle kepaze oluyor işte

Clement Tönnies: “Lincoln’ü satma gibi bir niyetimiz yoktu ancak Haldun Üstünel geldi ve zorla randevu aldı, 2 saat görüştük. İnanılmaz diksiyonu ve ikna kabiliyeti vardı. 5 Milyon gibi komik bir fiyata Lincoln'ü sattım. Uyandığımda “Ben ne yaptım” dedim.” (Eski Schalke başkanı)

Jiayin Xu: "Alan'ı satma gibi bir niyetimiz vardı ancak Abdürrahim Albayrak geldi, 2 saat görüştük. İnanılmaz kötü diksiyonu ve berbat bir ikna kabiliyeti vardı. 2 milyon gibi komik bir fiyata Alan'ı vermeyi düşünüyordum fakat vazgeçtim. Sonra "iyi ki vazgeçmişim" dedim.

Şükrüyü kandırırlar sen de yanında git demiştir başkan

Aysal gibi başkan şunları yapsa ortalığı ayağa kaldıracak FT şimdi neden susuyor???
Forlan ve Reyes reziliklerinde tek sesi çıkmadı hocanın. Son gün Arda satıldığı vakit tek tık söylemedi hoca basına. İçerde gürlüyor olabilir ama kolay kolay basına servis etmez hoca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt