Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yillardir soyluyorum, bizim transfer komitemiz asiri derecede kotu. Bir ise basladiklari zaman, bitrmesine rahat 5 gun suruyor.

Comolli
Umut Guner

Sukru hanedar, ve rizeli rezil herife suan 10 basarlar. Moses'u les oyuncu olsada chelseaden 17 siradaki takima ikna etmek basaridir, umut guner zaten basarili yillardir.

Bizde en son basarali adam bulent tulun vardi, aysal donemi butun oyunculari o ikna edip ve getirdi ustune adam en az 5 dil biliyor.

Bu sezon zaten gitti sayiyorum, bu yonetim sezon sonu istifa edip giderse sampiyonluk degerindedir.

15 milyonu aralarında nasıl paylaşacaklar acaba .. Apo 8 alır ( kumarı ucuz değildir ) diğer paralar sa menajer şu bu işte .. hayata bak alı sami alkış

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

ah be aptür başkan hastalıktan kırılıyoruz al şu forveti yangıncılara itfaiyecilik yapamayız dedik dinlemedin. bari menajeri ifşa et de iş hayatını hukuki yolla bitirelim deyyusun.

35 yaşındayım, kendimi bildim bileli Galatasaraylıyım... bu kadar rezillik görmedim

tursun.webp

Dursun özbekten daha kötü ne olabilir diyordum bunlar cıktı.Allah hepimize sabır versin

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

başak kazanır biz takılırsak ki fazla uzak degil başak burdan bırakmaz cengiz apo falan da kalmaz o yangınla

En kilit parcasi diego Costa idi.

Sezonun ikinci yari taktiksel olarak ezilmeye basliyan chelsea her maci 10 kazandi.

Moses lesh oglu lesh
en kilit parçası diego costa falan değildi
conte'nin 3-4-3 taktiğinde 4lünün sağında oynayan moses ve solunda oynayan alonso idi
sezonun ikinci yarısı taktiksel olarak ezilmeye başlayan chelsea'nin ikinci yarıda sadece 1 (bir) adet maçı 1-0 bitti
bok atmak için element uydurup saçmalamayalım

Vallah bir levent nazifoglundan birde şu Albayrak’tan ilk günden bugüne kullanıp nefret ediyorum .. hiç bir zaman o amigo ayaklarına kanmadım !

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Colin Kazim-Richards
‏
Verified account

@ColinKazim
3m3 minutes ago
More
This is a fucking joke we are in 2019 got all sorts of technology and we can’t find this mans plane!! Emiliano Sala you and you’re family will be in my prays tonight!!! ????????

nerde bu plane

Bizimde hatamız var ona yok buna yok çektiniz. Dembaba şu sayılan isimlerin hiç birinden kötü adam değil, Hepiniz falcaolar baloteliler aklınız bi karış hayallere çıktı. Valla iyi oldu bize kimse alınmassa o zaman görürüz ebemizin nikahını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt