Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şükrü İtalya ya gitti söylentileri hayalperest

Şükrü de iş bitirici bir herif değil kimlerin eline düştük ya rab

Arkadaşım, ben TM da kaç para değer yazıldığını bilmiyorum bile, sayende öğrenmiş oldum!...Bu sezona kadar dikkat çekememiş, izlediğim videolarında, en ufak bir ''Santrfor yeteneği'' kırıntısı göremediğim bir 'yarma' dan başka bir şey göremedim. Çok koşuyormuş da, defansa yardım ediyormuş da bilmem ne?. Onlar sonraki mevzular...Kesin kanaat değil elbette ama izlenimlerim, asla bahsedilen rakamları edecek bir futbolcu olmadığı yönünde...

Valla görüşüne saygı duyarım bende yanılıyor olablirim ama boş bir transfer olacağını düşünmüyorum. Ayrıca Fatih hocanın özellikle istediğini birçok defa duydum. Hatta Semih bahsetmiş sanırım Hasan Şaş izlemiş sonra Fatih Hoca bakmış filan. Diyelim Alan gibi bir adam aldık. Rakip defansı yıpratacak hava toplarına çıkacak bir bu tip bir oyuncunun asıl forvetin üzerine binecek defansı eksilteceğine inanıyorum. Gomisle kıyaslamıyorum yanlış anlaşılmasın ama Gomis gittikten sonra Rodrigezin rakip defanslar arasındaki durumuna bakın bi. Tabiki Tetteh Gomis değil Rodrigezde Alan yada Pato değil ama sanırım Fatih hocada bu ve bundan daha fazlasını düşünmüştür.

İnşallah daha iyisini bulurlar diyelim saten olmamış diyorlar

bülent tulun'a rahmet okutuyorlar resmen rezil herifler.

10 tane futbolcu ile görüsüyorlarmis dalga geciyor herhalde 9 gün kalmis hangi 10 futbolcu, gidecek olan gitti gelecek olan geldi bile kim kaldiki geriye.

E tamam işte hergün bi futbolcu için olmadı şartları zorladık diyip transferin son gübü LOVE i yada benzer bir bitigi getirmeye çalışırlar onuda yüzlerine gözlerine bulaştırır. Denedik ama BARİYER i geçemedik bizim sokağa atılacak paramız yok diyip FİNİSH yaparlar

10 futbolcu ile görüşüyoruz diyor ya :) ya yemin ederim sinirden gülüyorum artık...

Ulen 1 milyon futbolcuyla görüşsen ne olacak... Pato ya teşekkür ediyor çapsız yalaka herif..

Başkanıma tşk ederim..
federasyon bşk tşk ederim..
fati hocama tşk ederim..
pato ya tşk ederim.
alan a tşk ederim
tetteh e tşk ederim..
ronaldo ya tşk ederim..
messi ye tşk ederim..
pele ye tşk ederim..
Maradona ya tşk ederim..
Platini ye tşk ederim..

Denizdeki tüm hamsi başkanlaruma tşk ederim..
İmza : Başhamsi Abdürrahim

Yonetimde iş bitirici adam yok uyiiii usagum hacan daaa bunlara kaldik

GALATASARAY

23/01 /2019
Ek-100093 sayili dosyaya gore yukarida ismi gecen klube bagli calisan sukru hanedar in italya’ya gittigi bilgisi dogruyu yansitmamaktir

bilgilerinize arz ederim

saygilar
BEN

en iyi ihtimalle iki menejerlik şirketi ve payı var ancak FIFA kurallarına göre menejerlik komisyonu toplam maliyetinin maxsimum %10 u olduğu için extra transfer maliyeti 1-1,5 milyon euro artırır.yonetim de bu maliyet için şu aşamada transferden vazgeçmez... işin iç yüzüne bakacak olursak; kulübe söylenen Alan bonservis olmadan alicakti,imza parasına anlaşılmıştı.ancak çin kulübü opsiyon uzatinca işler sarpasardı.alan Çin kulübünden yıllık 6 m euro alıyor.biz de yıllık 3,5 m euroya anlaştık, kalan 2,5 ise imza parası olarak verilecekti.totalde maliyet 3,5 yıllık anlaşma gereği 14,750m euro+1,475 menejer komisyonu=16,225 m euro olacaktı,ve bu maliyet yıllara yayilacakti... Çin kulübü bonservis isteyince maliyet arttı.tahmini 3,5 m euro bonservis+Türkiye haklarını elinde bulunduran başka bir menejerlik şirketi %10komisyon(1,475)m euro=4,975 m euro peşin maliyet artınca da bizim yöneticiler transferden vazgeçti.Son olarak Alan ile yüz yüze görüşülerek bonservis bedeli olduğu için imza parası verilmemesi yönünde ikna girişimi oldu.Bu duruma da komisyoncu menejerlik şirketi ön ayak oldu.Ancak oyuncu ilk yıllık kazancı 6 m euronun altına düşeceği için teklifi kabul etmedi... bizim yöneticiler de baştan itibaren Modesse'nin transferinden ders almamış gibi aynı tongaya düştüler.Suçu da menejer kandırdı,kavga etti gibi haberleri yaptırarak onlara yıktılar.
Peki niye hala olacak gibi konuşuyor Abdürrahim Albayrak’? Ayrıca cevap için teşekkürler renkdaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt