Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu daha önce yazmıştım. Transferin son günlerinde yangından mal kaçırır gibi birkaç para eden oyuncuyu daha satıp yerine kimseyi almayacaklar diye. Asıl şoku o zaman yaşayacağız demiştim.
Siz bekleyin gerçek şovu o zaman izleyeceğiz. Bunlar iyi günlerimiz.

Hata fatih terimde. Ereni de yolladi bunlara güvenerek. Daha oncd dd yazdim cengizin nihai amaci terimi yemektir ve bence başaracak da. Yarin cikip elimize liste gelmedi diyecek bakın görün. Albayragin bırakın Galatasarayi herhangi kurumsal bir firmayi temsil etmesi bile korkunc bisey.

Sinir hastası oldum. İçmediğim alkol kalmadı. Para yetişmiyor. Tinere başlayacam.

belhanda transfer dönemi bitmeden banko gidecek zaten yav. ozanda da aynı muhabbet oldu teklif geldi yok dedik vs.
gitsin gitmesinede bunlar kimseyi alamaz bu kısacık surede uzun suredede alamıyorlar zaten.
üstelik yazında satacak isimler lazım saçma sapan bi durumdayız suan

bu hafta sezon için prova maçı Belhanda da gidiyor onsuz Selçuk ile mi Donk ile mi sezonu tamamlayacağız bakalım

9944.jpg

Küfür yok
Aha radara yakalandık. :hat:

Belhanda yerine belki Emre Çolak kiralanır daha fazlası imkansız

Tetteh sakatlik gecirirse patlariz ama onun disinda muthis olur

Ileriyi Haraslin Tetteh Feghouli yapariz hamle topcusu olarak Onyekuru, Sinan, Yunus falan olur elimizde gayet guzel olur

Savanier orta sahamiza level atlatir ligin en iyi orta sahasi olur

Keske Fernando'yu PSG'ye yuksek fiyattan kitleyip iyi de bir DM kapatabilsek ama neredee...

Transferden anlayan profesyonel biri olsa, Belhanda denilen işe yaramaza tekmeyi basar ve Savanier'i transfer eder.Ama nerede bizde o profesyonel?

Orta sahayı parayı basıp Sander Berge ve Savanier ile kurmak vardı.

Bunlar savanier falan alamaz. Futbolcu satmalarına izin verilmemeli artık

Johansen’in ismi şikecilerle geçiyor sürekli. Sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Ndiaye’nin yerine mis gibi adam. Bariyerinize sokturmayın da alın şu adamı.

Su kadronun guzelligine bak:

Muslera
Mariano Maicon Marcao Nagatomo
Savanier Fernando Ndiaye
Feghouli Tetteh Haraslin

Kulubede Onyekuru, Sinan, Akbaba, Yunus, Atalay, Donk, Semih, Gokay, Linnes vs.

Kurmasi da zor degil. Kitle kapinda yatan Araplara 10m'ye Belhanda'yi, o zaten gitmeye dunden razi. Elde totalde 26m olacak. Bol keseden sac paralari 9m Tetteh, 8m Savanier, 5m Haraslin var yani para yok degil. Hepsine de en az 2m yillik maas ver butcen de olacak.

Yaslan arkana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt