Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin Oktay in maketini koysan ruhu bile bu forvetsizlikte şampiyon yapar.

küfür etmeyin
küfür edenleri saniyesinde cezalı forumuna ışınlarım

Belhanda yı takip ediyorum izliyorumda top kaptırdıktan veya karşı atak geldiğinde çok pasif biri ki faslılar için Hervé Renard‘ın da söylediği topu kaybettikten sonra mücadelyi bırakıyorlar. Doğru bir tespit olduğunu düşünüyorum o yüzden bizim için kilit oyuncu olabilir oyunun beynide olabilir ancak Galatasaray için yeterli bir 8 numara veya 10 değildir. Kendi görüşüm bu yönde

Forvete odaklandik da stoper yok takimda

Maicona semihe ahmete mi guvenecegiz

gökhan dinç haluk yurekliye canlı yayında dalacak az kaldı :)
o tableti kafanda parçalarım diyo

rakiple konuşmayı sarı kartla cezalandıran mal bi hakem yüzünden heis
iyi iste daha da dikkatli olacak. Su Goztepe macini kaybetsek geri kalan 15 haftada geregi yok. Basaksehir macini Belhandasiz az daha kazaniyorduk. Forvet olsa kesin kazaniriz.
Yeterki orta saha tumden cezali veya sakat olmasin, bir de 2 forvet alirsak yeter

herşeyi terime devredelim rtş

iyi 1 fikir ha ?

Futbol takımını ayakta tutan terim ve taraftar. Transfer yapilmayacaksa bu yönetim ne işe yarar. TFF istifa ettiremedi, hakemlere düdük astiramadi, denyo kulüpler birliğine cevap veremedi. Ee yellowfriday yapan ,kombine vs alan taraftar. Bu yönetim bişey yapmiyorsa benide temsil etmesini. Kulübün haklarını ideallerini savunacak adam gerekli . Ağlayan yönetici değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt