Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marsilya Balotelli'yi aldigina gore Mitroğlu'yu bize vermeli kiralik olarak mecburen

Genel olarak üyeleri atsak da rahatlasak demiyoruz ama yapmamız gerekenleri yapıyoruz.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ama arkadaşların demek istediği bence şu.. kulüp tarihinde çok nadir gelen bir durum ile karşı karşıyayız .. yanı belki 1905 dan itibaren girilecek ilk 5 rezillik içine girip hatırlanacak .. herzaman olmayan bir olay .. buna rağmen cezaları çok farklı kısa kessek de millet rahatlasa .. ben mesela kişisel olarak çok az kufur kullanan bir insanım .. 2 evladım var 30 yaşıma gelmiş adamım ama ne yazık ki 4-5 gündür ağzımda milletin ebesini evini yolunu yorganını belleyip dolaşıyorum .. yanı sabır gücü kalmıyor .. gençleri çok iyi anlıyorum bu konuda .. 1 gün myc verin olur biter .. bir daha da yapmazlar reis ;)

Mitroğlu da olur ya neden olmasın? şu aşamada mitroğluna yok deme lüksümüz yok

Şu gergin dönemde insanları anlamaya çalışıp biraz azaltın cezaları, bi gün verin mesela.

Gayet anlayışlılar zaten... Dün gece 1 gün ceza yemiştim tabi ana avrat sövme değil bugün kaldırılmış.. Daha önce de çokça müsamaha gösterildi böyle gergin dönemlerde.. Eskiden donanımhaberde sadece mal diyerek ceza yediğim günler olurdu bu konuda Gscimbom gayet esnek..
Ama bazı arkadaşlar suyunu çıkarıyor işin ana avrat küfür tabi ki ceza almalı zamanında ben de çok yedim

Evlat kontenjanı için kadroda yer açıyor Terim bey.

Gitsin oglum serdar aziz arkasindan aglayacakmiyiz

Bizim takim saglam forvet alsinlar yeter

Basimizdaki hocanin istedigi transferleri yapin ligi domine eder zaten

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

transfer döneminden önce anlasip, hemen ilk günde kampimiza katilan transferi bir hayal edin.

o hayalden uyanmayin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt