Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forvet KAP'ından önce Serdar KAP'ı gelirse ne kadar bariyer varsa alıp monte ederler yönetime. Umarım önce Serdar'ı açıklarlar...

serdar bedavaya gitmis

td'sinden baskanina, tv spikerinden sportif direktorune, vizyonsuzlar surusu zaptetti guzelim kulubu. Yazik

Neymiş efendim
-Serdar Aziz 2-3 ay once Fenerle gorusmus o yuzden kadro disi kaldi ve simdi belese Fenere gidiyor
-Ahmak herifler!
Biz Alanla aylar oncesinden gorustuk kulubu serbertmi birakti

Fenerbahce bildigin kumpasa getirmis bizi

Boyle amatorce kulup yonetilmez!!!

Karşınızda yeni forvetimiz
Dxqni1nWoAAF91G.jpg

Yazıklar olsun. Adamlar, bedavaya sikecilere gönderiyorlar. Akilsizlar ordusu sizi. yaptığınız bi hareket de doğru olsun.

Hani Goztepe macina FORVETLERimizle cikacaktik? YONETIMMM YOKMU ICINIZDE BIR BABAYIGIT ACIKLAMA YAPACAK KIVIRMADAN!!!

Emre Akbabaninda 450 bin alacagi var denilmiyormuydu?? O 450 bin adamin Alanyada rahat maasinin yarisiydi. Biz niye o zaman bedava alamadik ve öyle kazik yedik? Ordan birsey ögrenip Fenere niye kendimizde kazik atmadik?

Dxqni1nWoAAF91G.jpg

hoca forvet oynamaya karar vermiş

Ya bu yonetim gidip diagne gibi ucuz yollu en azindan yaraya merhem gorevi gorecek oyuncu alip getirse en ufak suphe duymazdim.
3.ligdeki samsunspor bile aytaci alabildi transfer yapmak bu kadar zor degil bunlarin yaptigi bakin ugrasiyoruz. Kayyum bunlar dursundan kalan isi temizleyecekler. Her 3 senede bir agzimiza bal caliyorlar sonra kaos.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt