Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalniz bu civcivler bu kadar cok stoperi ne yapicak anlamak guc

şakamı bunlar ya Caicedo nedir? 14m euroluk forvet bumu. Bunlar illa statı başımıza yıksın seyirci diye uğraşıyor. Beceriksizlikte son nokta. Fatih hocanın bu adamı istediğine inanmıyorum ben. Eren geri gelsin bari düştüğümüz hale bak bi tarafı ile güler millet.

Fener bile bizden daha iyi bir transfer dönemi geçirdi.

10 milyon euro verip Origi'yi satin alsin mallar. Bunu bile beceremezler.

Bende bunu anlamıyorum işte reis. Haydi önceden elimizde para yok diyorduk şimdi doğrudan bonservis için harcayabileceğimiz 18 mil.€ var elimizde, üstelik stoper-orta saha-kanat filan da istemiyoruz bu adamlardan bunları geçtik de artık Allah rızası için adam akıllı 1 tane forvet alsınlar

Bu iş bilmez adamlar sanırım bu parayı bu dönem harcamak zorunda olduğumuzu bilmiyor. Bu parayı şimdi harcadık harcadık yoksa yazın sıfırlanacak al-sat dengesi

Yahu 18 mil.€ bonservis ile Duvan Zapata-Bas Dost-Benteke-Aboubakar-Ekambi-S.Rondon-Jovetic-Kalinic-Dzuba-Smolov-Chicharito-Gamerio-Sanabria filan alınır

Ama biz ne yapıyoruz ? Transfer döneminin bitmesine son 6-7 gün kalmış hala kadromuzda 1 tane bile forvet yok ...
Saydiklarindan hicbirini o paraya alamazsin bi bacaklari kopsa bile

HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

0

0

DYobeW7XkAASaYf.jpg

SERDAR AZIZ DELIKANLILIGI

Hamza kusura bakma sen yeni geldin Türkiye'ye yada avrupadami yaşıyorsun ,komplo teorisi diye bişey yok bizzat doğru akbil katarlilsr ve devlet üçgeni için köşe yazısı yazan yazarlar bile oldu götü yiyen spor yazarları bunu hep ima etti yada yazdı
Sen diyorsun peki kanıtı nerde yapma gözünü seveyim ne kanıtı aleni olarak devlet göksele diyecek bakın biz sizi şampiyon yapacaz ona göre sozumuzden cikmayin bunlar kameralar onundemi olur sence
En ufak geliri olmayan bir kulüp 50milyon avroya yakın maaş ödüyor düşün bonservisli alınan oyuncuları saymiyoruz tahmin bile edemiyecegin boyutta para aktariliyor bunlara
Bunu kimse ispat edemez ve emin ol ortada kanıt bulsalar bile kimse dillendiremez
Kanıt buldun hadi git suçla bakanlığı devleti
Herşey çok bariz ortada şu an bunların alamiyacsgi oyuncu yok çünkü yaptıkları iş herşeyi kilifina uydurmak o yüzden sandığın gibi basit değil herşey
Lakin herşeye rağmen bu oyunu biz bozabilirdik fakat bizimkiler bilerek transfer yapmiyor biryerlerden tehdit uyarı geldiği bariz insan aklına mantığına sığmayan şeyler oluyor haftalardir ve bunların hepsine tesadüf diyemezsin Hamza

Bak iki seyi karistiriyorsun

Evet Basaksehir hukumet olmasa olmayacak bir takim, bu paranin nereden geldigi belli, hatta evet bazen hakemler tarafindan da ittiriliyorlar AMA bu demek degil ki herkese talimat geldi Basaksehir sampiyon yapilacak

Futbol hala sahada oynanan bir oyun. Ayrica hakemler Trabzon macinda yaptiklarini her mac yapamayacaklar

Zaten dedigin gibi olsa su an Basaksehir 4. sampiyonlugunu kovaliyordu

Serdar kendini güldürebilen erkeklerden hoşlanıyor beyler boşverin

Ben herşeyi geçtim transferide geçtik bu bip spora kim sızdırıyor bu haberleri merak ediyorum.

Serdar bonservissiz Fener'e gitmedi beyler, isteyene özel mesajdan kanıtlarım; herkes rahat olsun.

Eğer Serdar Fenerbahçe'ye giderse bizim yönetime yazıklar olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt