Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aylardır yattılar şimdi de saldırmaya başladılar son güne kalırsa skandal bir adam inebilir uçaktan ...

felipe casiedo gibi bir yiğide ihtiyacımız ziyadesiyle fazla mevcut renkdaşlar kendisi tam aradığımız santrafordur

Bunu yaparlarsa kendi adıma haklarında kötü düşündüğüm için özür dilerim ama ben bu adamlara güvenmiyorum.
Azaphan çok sıkı bir galatasaraylıdır ve abdülle arası iyidir. %10'luk ihtimal %30 oldu diyebiliriz

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kasımpaşa'nın stoper ihtiyacı var mı acaba, takip etmediğim için bilmiyorum. Serdar'ı teklif edebiliriz onlara. Üzerine 10 milyon Euro. Hatta Eren de verilebilir.
Serdar+Eren+12 milyon Euro mesela. Diagne için mâkul, bunlar bu saatten sonra yurtdışından oyuncu getiremez.

Cok iyi adamı şuan şu vakitte alamazsın kimse vermez. Ayağında top tutabilen son bitirişi orta seviye bi adam alın gelin abi cok mu zor.

Bana da sanki taraftari kiskirtmamak icin bu yalana siginiyorlar gibi geliyor.Alacagi olabilir ama bir yillik alacak cok fazla.Eger bu durum gercekse takimin en az yarisinin iceride alacagi var demektir.Bu forvet alinmamasindan daha buyuk rezalet.
Zaten bence takımın yarısının içeride alacağı var ve herkes imza verdiği için kimse laf da edemiyor. Ayrıca gelen paranın büyük bölümü de bu alacaklara gitmiş olabilir. Bu da Ankaragücü maçındaki hırslı oyunu açıklar. Ankaragücü kötü takım tamam ama yine de iyi bir Galatasaray vardı ilk yarıya göre. Ve forvet transferi de gelen paranın tamamına yakınının oyunculara ödendiği için yapılamıyor olabilir. Tabii bunlar ihtimaller. Kesin diye bir şey yok.

Goztepeyide gozumuzde cok buyutuyoruz. Varsa yoksa goztepe. Gecende fantezi yaptigimiz ankaragucunun kac puan uzerinde bu takim? Sampiyonlugami oynuyor? Bilmediklerimmi var

Azaphan'i Dubai'ye yollayalim, Sukru'yu de Italya'ya

Ya Alan+Pato ya Kownacki+Caicedo ya ölüm

Kownacki + Tetteh ikilisi için her şeyi yapsınlar bence geleceğini takımını kurmak istiyorlarsa.

Diagne'ye tüm parayı gömerlerse bile şaşırmam yahu öyle bir yönetim

Goztepeyide gozumuzde cok buyutuyoruz. Varsa yoksa goztepe. Gecende fantezi yaptigimiz ankaragucunun kac puan uzerinde bu takim? Sampiyonlugami oynuyor? Bilmediklerimmi var

Ankaragucu cok kotu sakin baska hicbir takimi karsilastirma, ikinci devre 0 puan bile toplayabilirler

Goztepe bayagi iyi ayrica, cok iyi transferler yaptilar hoca takim uyumu yakalandi taraftari cok atesli ve en son kupa macinda dehset top oynadilar. Sadece savunma sikintilari var bizde de bunu degerlendirecek santrafor yok maalesef. 3-4 tane yer doneriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt