Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdürrahim Albayrak : Allahuma pin şukur bi dilegum daha gercek oldi . Pato ilen tanistum. Kendisine , onu doğuran annesine çok teşekkur ederum . Çok düşünceli bir çocuk , halimu hatirimu sordi , siz ne is yapıyorsunuz dedi . Pato ya burnu buyuk diyenler varya hiç öyle değil . Sonuç olarak listemuzdaki yeni oyunculara bakacağuz ?

En büyük tehlike elimizdeki parayı diğer donemde kullanamayacak olmamız . Abdürrahim Albayrak hem bu sezonu hem de gelecek sezonu mahvetti
Onun için zaten bu parayı kullanmazsak seneye forvet, sol kanat, orta saha boşalmış olacak
Hasan Şaş İle Ümit Davala oynar artık

Ben haçan buradan Nusrete cok tesekkür ediyrum lokum yapmis yumusacik tesekkurler Nusret

acil forvet ihtiyaciyla basladigimiz transfer donemine iki stoper bir sakat alarak son vericez galiba

Sakatlık durumu ne halde bilmiyorum ama Jansen de bedava kapabilirsek çıkış yapabilecek oyuncu

Hakikaten bu albayrak ne s.kime teşekkür ediyor hem klübe hem oyunculara adamların da çok şeyinde senin tşk etmen zaten

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu göbek nasil eriyecek

IMG_4631.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ağustos böceği gibi gez dolaş Abdürrahim. Trabzon maçında bariyerin hazır statta

-Dubaideydiniz transfer çalışmaları vardı nasıl bir sonuç elde ettiniz? Neler yaşandı?
-Şimdi dubaidem bikerem bi asya kupaları vardır.

Hey Allahım Ya!!!! Açıklamaya bak!!!!

Bizi bitirdiniz be...

Yönetim bariz sınıfta kaldı
Yarın kaybetsen kim verecek hesabını
Uluslararası lisan bilen bir eleman olmalı kulüp içerisinde
Albayrak ile olmaz bu işler
Bu adamların şirketleri var
Gece gündüz kulüp içinde görev alacak bir eleman lazım
Monchi gibi
Kesinlikle katılıyorum. Çok önemli bir sezondayız bence ne yapıp edip şampiyon olmamız lazım. Başakşehir ile aramızdaki puan farkını 6 değilde 3 olarak görüyorum ben içerde yeneceğimizi düşünerek. Ama adamlar deplasmanda bile oyun kalitesini bozmuyorlar yani deplasmanda bile puan kaybedebilir diyemiyorum. Altı üstü şu takıma 2 tane forvet alacaktın transfer dönemi başında biri kanatta da oynayabilecekti. Gerçekten şu halimle bu görev bende olsa transfer dönemi başlamadan giderdim birşeyler yapmaya çalışırdım. Adamlara dert bile olmuyor muhtemelen kaç aydır forvet yok takımda . Gerçekten benim mantığım almıyor yani. Kasti olarak yapıyorlar bence. Konuşulduğu gibi Başakşehirin şampiyon olması için uğraşıyorlar gibi. Ben Fatih Terim'i severim ama o da şu dönemde çıkıp bir şey demiyor sesini çıkarmıyor iyice kıllanıyorum. Ama göztepe yada alanya maçında puan kaybedersek eminim ki yönetime atıp tutacak ve iş işten geçmiş olacak. Bu forumda forvetsiz Göztepe ve Alanya maçlarından 6 puan alacağımızı düşünen var mı (forvet olsa bile çok zor) ? Ben 3 senedir İstanbulda yaşıyorum her sene kombinemi yenilerim ve belki 1 ve ya 2 maç kaçırdım. Açıkcası ihtimal vermiyorum 6 puan alacağımıza.

Bu yönetim kongreye gider aksini söyleyen tenhada elletiyordur. Öyle Hocanın arkadına saklanarak başkancılık oynayamazlar daha fazla bu iş bitmiştir.

Tünaydın Dursun Özbek ve Mustafa Cengiz gibi çapsızların eline düştüğünde bile asaletinden 1 µ³ dahi kaybetmeyen kulübün taraftarları.

Size de tünaydın lan Terimofobikler.

Ayup kardesum bu kadar olmaz yahu insan biraz halden anlar , biz son cun Gomis i sattuk, siz de satsanuz ne olur ? Sizin profesyonelligunuzu yiyeyum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt