Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapacakları transferlere soxayım nerde 3. sınıf işe yaramaz topcu var sulanıyorlar.

Gidin bari Bony İghalo falan getirin kalitesi belli adamlar. Tutarsa patlama yaparlar. 31 Ocakta skimsonik birini tutup getirecek çapsızlar.

size su kadarini söyleyim........o yemlenmiş taraftar grubu sustukça biz şampiyon olamayiz...fenerle aramızı actirmazlar daha fazla....fener kume dusmez ......trabzon baskaninin dediği gibi biz bu sene sampiyonluk beklemiyoruz dedi basaksehirden evinde bilerek 5 yediler...çünki seneye trabzon şampiyon...dönen dolaplari daha anlamıorsaniz ..!!!
ahahahahah yemlenmiş diyor :D :D :D :D :D

SENEYE GÖRECE

DEDİĞİM GİBİ BASKANLARİ BİZBU YL ŞAMPİYONLUK BEKLEMİORUS DEDİ LİG 2. İKEN HEMDE...BASAKTAN BİLEREK 5 YEDİLER ÇÜNKİ SENEYE ONLARA SAMPİYONLUK VAADEDİLDİ...LİG 2. BİZ B SENE SAMPİYON OLAMAYİZ DEMEK NEDEMEK ONU İYİ DÜŞÜN
boş yapmayın yaw komplo teorilerinden kafayı yediniz

Tetteh, Alan, Pato ve Ighalo dışında forvetle görüştüklerini sanmıyorum. Ighalo ile de görüştüklerini sanmıyorum menajer önermiştir sadece

@Yiğit Karagöz e kalasa RVP Ligin icini disini, sagini solunu becermesi gerekiyordu. Herif ne olarak gelip, teneke olarak kovuldu. Neymis isimmis. Al sana isim iste. Girer boyle 20-30 mio

Bu yönetim oyuncu satmak dışında ne yapıyor onuda piyasa şartlarının altında satıyor. Oyuncu borçlarını ödemek için oyuncu satılıyor yerine kimse alınmıyor. Adam olsalardı devre arası transfer dönemi başladığı ilk hafta içinde 2 üst düzey forvet getirirlerdi.

2 sene bizi durduracaklar ondan sonrada fener kendine gelecek....anlayin artik...

Yahu bir sus boşa masallar okuma 2 sene üzerinden konu değiştiriyorsun konu bu mu abicim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt