Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine yeniden N'Jie!

Alan ve Pato transferlerinde Dubai'den eli boş dönen Galatasaray, rotasını yeniden Fransa'ya çevirdi.

Fanatik'in haberine göre; sarı kırmızılılar, Marsilya’nın Kamerunlu forveti Clinton N’Jie için Fransız ekibiyle yeniden temas kuracak.

Allahtan belhandayı satmamışız bütün sezon selcuk oynicaktı

Gozdeki sarilik (icterus) vucutta bilirubin fazlaligina isaret olabilir. Bilirubin aslinda bir nevi hemoglobinin bir artigi sayilir ve sari rengi verir.

Icterus olusturan bilirubin ya aşırı fazla hemoglobin turn-over (kan degisimi) sebebiyle olur, ya da karacigerde bir sikinti yuzunden olabilir (hepatit hastaligi vs). Karacigerden bagirsaklara giden kanallarda olusan taslar sebebiylede bilirubin birikimi olusabilir ve goz sariligi gosterebilir.

Yani kisacasi.. Bir genel doktor muayenesi gerektirebilecek bir durum :) Hepatit falan varsa tedavisi gerekir. Aksi takdirde bu kansere dönüşebilir
hocam peki çiğ çiğ adam yemesinden kaynaklı bi durum olma ihtimali var mı. çünkü çok yırtıcı bi adama benziyor bana çok sağlıklı gibi göründü :)

öyle bir haber mi varmış renkdaş?

Gozlerde belirli olan icterus sebebiyle yazmistim. Profesyonel futbolcu sonuçta kesinlikle bir muayene karaciğer fonksiyonlara (ALAT, ASAT, gGT, AF, bili), titer HBC, Hb vs. bakilmistir.

Sadece resimden yola cikmistim. Gozume carpti. Uzun zamandir icterus gormuyordum :)

Yaz dönemine ne kadar da çok benziyor bu dönem. Sonuda aynı olacak kesin.İstifa etseler nolur bu sezon ve gelecek sezonun içine ettikten sonra.Yemin ediyorum Mustafa Cengiz nefretim Aziz Yıldırım nefretimin önüne geçti resmen.Daha zararlı bu namus yoksunu

hocam peki çiğ çiğ adam yemesinden kaynaklı bi durum olma ihtimali var mı. çünkü çok yırtıcı bi adama benziyor bana çok sağlıklı gibi göründü :)

Volkan zenci forvet sever diyorsun :) Zaten boyle giderse sadece yarim sezon Volkan forvetimizden zevk alabilecek. Ondan sonrasi birinci lig!

Serdar'in sözlesmesi kac sene var? Alayacaklarini ödeyip futbol hayatini bitirelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt