Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.301
- 6.050
- 1.483
Ya buda kolpacıpatoyu anladık da tetteh neden olmuyormuş?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya buda kolpacıpatoyu anladık da tetteh neden olmuyormuş?
10 nakit cekmislerpatoyu anladık da tetteh neden olmuyormuş?
Doğrudur. Millet strateji, plan ve sistematik çalışır.Lazio, Galatasaray'ın Felipe Caicedo için yaptığı 3 milyon euroluk teklifi reddetti. ➤ Lazio, Caicedo için Galatasaray'a cevabını verdi! - Futbol
''Bu kadar kısa süre içinde Caicedo'nun yerine başka forvet bulamayız.'' Webaslan.com on Twitter
acilan sezonun butcesinden gitmesi lazim. Ama ne gerek var bu ise adami al simdi kendi takimina 3 ay kirala bonusa falan gerek yok ondan guzel bonus mu olurFFP den fazla anlayan üye varmi burda? Mesela 1 oyuncuyu yazin icin simdiden 1,2 milyona aliyoruz (ama takiminda yazina kadar geri kiraliyoruz ) ve simdi birden fazla para ödememek icin 5 mac yaparsa 800 bin bonus maddesi koyarsak, ve o 5 maci adam mart ayinda yaparsa, o 800 bin € bu sezonun bütcesindenmi gidiyor, yoksa yazinin bütcesindenmi?
Bu sezonun bütcesinden gidiyorsa, bence 2 tane öyle scout transferini simdiden yapmak ve oyuncularin yazin kadroya eklemek bence mantikli olur. Bütce yazin 0 dan basliyor diye hele
aynen o dönem hazır hissetmeyip 3 ay sonra ünal aysalla göreve başladı :d
Içimden çok büyük bir Küfür etme hissi doğuyor ... Ben uyarımı yaptım.
kendini harcatmadı galatasarayı harcadı diorsunAdam kendini harcatmadı çünkü Galatasaray için ne kadar önemli olduğunu biliyor..
Fatih Terim lan bu boru mu yedirir mi kendini Ünal başkanla kuş avlamak varken neden çöp kadroya gelip rezil etsin kendini..
Yok yav ne istifası hoca zaten istifa etmez keza dursundan kulubu kurtardim diyip 1 sene sonra kulubeyi dursundan daha beter bir hale getiren adami operler.Fatih Terim : Serdar ile çalışma kültürlerimiz uymuyor
Serdar Aziz : Galatasaray'dan ayrılmamam yönünde karar alındı
???
Çok pis olaylar dönüyor. Terim istifaya zorlanıyor alenen.
Çünkü kendilerinde kovacak g.t yok