Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam bazen burada yazılanları görünce iyi ki foruma bakıp iş yapmıyolar diyorum

sorune ne biliyormusun.. daha iyisini yapamiyorlar.. beklentilerimiz artik o kadar düsürmüsüz ki .. 4-5 sene önce böyle önerilere kendim gülerdim.. ama elimiz kolumuz bagli bu capsizlarla

Sizin yapacağınız işin gelmişini geçmişini seveyim!6 gün kaldı neye kime hizmet ediyorsanız onunda gelmişini geçmişini!

Agirligi olan bir baskan yönetim olsaydi fatih hocanin Serdar ve eren kararina tamam hocam ister oynat ister oynatma ama kadroda tut, teklif gelirse degerlendiririz demeliydi, bu kulübün baskani degil fatih hoca, birde yabanci oyuncular paralarini zamaninda alirken bu adamlarin milyon avrolar alacaklari birikmis, ister istemez motivasyon eksikligi olur, bunu en iyi hocanin anlamasi gerekirdi
Acaba diyorum bu kararlarindami arkasinda yönetim vardi, hep soru isareti

Sevgili arkadaşlar, hala transfer yapılacağına inaniyorsanız oda birşeyin olmayacağını bildiği halde insanın içinde beslediği masum umuttan başka birşey değildir.

Tüm takımlar kamp dönemini tamamladı,kadro planlamasıni yaptı hatta ligler başladı.Hangi profesyonel düşünce herhangi bir takıma yararli olacak futbolcusunu bu dönemde gönderir sizce ? Her takım Galatasaray gibi yonetilmiyor maalesef.

Şu saaten sonra ancak bir yerde istenmeyen yada degerinden bir kac kat fazlasinı verip degmeyecek adamları getirebilirler.

Tabi onada transfer denebilir mi ?Bilmiyorum.

Beyler,

Bugun duyumsuz kaldik. Bu boşluğu doldurmak için ben bir duyum paylasayim diyorum.

Pato 73,58% bizde

Merih Demiral'ı neden biz almıyoruz ?

Hala utanmadan arlanmadan bekliyorlar..

Valla milletin canı burnunda yiyeceğiniz küfürler burdan bağdat a yol olur..

Bu kadar mal olmaya gerek yok.. hiçbirşey yapamıyorsan elindeki 14 milyon u tek bi forvete bayılırsın..

Çok para falan filan aptallığınız yüzünden geçen her saat karşındakilerin elini güçlendiriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt