Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu capsiz herifler gidip alelade bir forvet getiremeyecek kadar da capsiz degil tahminimce. Hala almamis olmalari esasli forvetlerle ugrasiyor olmalarindandir tahminindeyim. Lakin bunlardan olumlu bir geri donus alma olasiligimizi 50/50 goruyorum.

peki o olumsuz 50 olunca ne yapacaklar.. 5 gün kaldi malum ?

Charlie Austin form olarak bitti bence fazla uğraşmasınlar. Millet günlerdir Blessing Eleke diye bağırıyor bir izlesinler bari zarar gelmez.

ben pis bunalima girdim bu capsizlarin yüzünden.. evde birsürü kagit kalem isleri fln kaldi.. hanim 3-4 haftadir durmadan "aklin nerde" diye soru soruyor.. ulan 2 haftaya istanbula ucacagim yine mac icin.. onun hevesini bile burnumdan getirdiler.. YAZIKLAR OLSUN SIZE YAZIKLAR !!

Galatasaray sayesinde boğazınızdan geçen her lokma haram olsun, bu taraftar bu kahpeliği unutmayacak.

Austin'i bir maç izledim bu yıl onda da Arsenal'e boruyu döşemişti. Hasenhüttl hocamın 2.maçıydı sanırsam.

Bence bize premier lig görmüş 30-33 yaşları arası bir santrafor lazım (bkz. Elmander, Gomis, Baros). Kapalı savunmalara karşı pozisyon alabilen kondisyonu yüksek oyuncular. Diagne, Emenike gibi orta seviye kulüp oyuncuları büyük takımlarda iş yapmıyor. Ayrıca Makakula da örnek verilebilir. Bize Llorente, Benteke, Austin gibi adam lazım. Her maç gol atmasına gerek yok kritik maçlarda devreye girmeliler. Sonuç olarak Alan tarzı isimler bizde en fazla ikinci forvet olabilir. Umarım bu son hafta yönetim kendine gelir de mantıklı transfer yapabilir.

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beyler Serdar takımda mı kaldı? Af edildi mi? Neler kaçırdım son 5-6 saatte?
Özet geçebilecek olan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt