Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dorukhan hem kendi kalesine hem rakibe attı , böyle şeyler olduğu zaman ligte aynı hafta bir kere daha tekrar ediyor. Bu hafta süper ligte bir futbolcu daha hem rakibe hem kendi kalesine yazacak. + bu hafta bütün büyükler puan kaybedebilir.

Dün Feneri Başağı izledim bugün Beşiktaşı izledim adamlar gerçekten boş Alın şu takıma 2 tane adam şampiyon olun. ŞL gelirleri zaten bizi düzlüğe çıkarıyor.

Bjk de Ts de leş gibi takımlar bu ligde Basak harici sıkıntılı rakip yok, onuda şu eksikleri halletsek taraftar gücüyle sileriz ama resmen intihar ediyor takım forvetsizlikle

bugünde boş ge.ti, yarın da maç var öyle boş geçecek pazara kadar serdar mevzusu sürer kalıyor 4 günümüz bir günde maç bunlar transfer falan uğraşmazlar

Yalniz sezon basinda Gomis imiz olsaydi, yada adam gibi bi forvetimiz olsaydi elimizi kolumuzu sallaya sallaya sampiyon olacagimiz bi lig olacakmismis. Cok buyuk sansi kacirdik bizim amatorler yuzunden

Galatasaray, Southampton'dan ayrılmaya karar veren Charlie Austin'i transfer etmek için önümüzdeki saatlerde oyuncunun menajeriyle görüşecek. (Telegraph) Galatasaray Video on Twitter

Rodallega ya da Adebayor bizde olsa +6-7 puan fazla ve hoca 10 maç ceza almamış olurdu(Fener maçı farka giderdi çünkü) , Garry fiyatı düşmezdi.

images (11).webp

Dorukhan hem kendi kalesine hem rakibe attı , böyle şeyler olduğu zaman ligte aynı hafta bir kere daha tekrar ediyor. Bu hafta süper ligte bir futbolcu daha hem rakibe hem kendi kalesine yazacak. + bu hafta bütün büyükler puan kaybedebilir.
fb de bunu yapacak 10000 adam var

Charlie austin fena adam değil ama fiziki durumu nedir bilmiyorum

Forvetsizlikten öleceez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt