Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gulbrandsen daha çok sağ forvet gibi. Dinamik hareketli şutör. Linnes'in önünde oynayacak oyun yapısı var santrafordan ziyade.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, uykusuzluk ve aşırı strese bağlı yorgunluk sebebiyle hastaneye kaldırıldı diyorlar

gulbrandsen falan yoktur liste de. bu eyüp yıldız tamamen fasa fiso. adam her seferinde sallıyor. her seferinde de güzel etkileşim kazanıyor. valla iyi iş ya. niye güveniliyor acaba buna twitter'da :D

Ya sinir oldum yine , bu yönetim ne biçim bir günahtı bize

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

eren ve serdar yaslari ilerlemis oyuncular bunlarai zaten düzeltemezsin emre genc bir oyuncu belki düzeltebilir ,bence kiralik alsinlar denesinler tutmazsa geri gider.
Adamdaki zihniyet çok entresan. Futbol takımı anaokulu mu ki evli barklı adamla aylarca uğrassın. yok abi fatih terim olsun mancini olsun hep bir laf çakmalar. Ülkede ve spor dünyasında doğruya doğru diyen ve özeleştiri yapmayı bilmeden ne taraftarımızdan ne klüplerden bir bok olmaz. Kusura bakma renktaş çok şişirdim ama çok boş bir yorumdu yukarıdaki arkadaşın

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Madem Genoa Sanabria 'yı aldı bizde onlardan Christian Kouamé 'yi alalım. Elimizdeki 18 mil.€ 'yu versek gelmez mi yav bu karaoğlan ? Nasıl olsa bu beceriksizlerin bu parayı doğru düzgün harcayabileceği yok bari 1 tane adam akıllı forvetimiz olur

Yahu boru değil sırf bonservis için harcayabileceğimiz 18 mil.€ var elimizde ve sadece forvet bekliyoruz bunlardan ...

Madem Genoa Sanabria 'yı aldı bizde onlardan Christian Kouamé 'yi alalım. Elimizdeki 18 mil.€ 'yu versek gelmez mi yav bu karaoğlan ? Nasıl olsa bu beceriksizlerin bu parayı doğru düzgün harcayabileceği yok bari 1 tane adam akıllı forvetimiz olur

Yahu boru değil sırf bonservis için harcayabileceğimiz 18 mil.€ var elimizde ve sadece forvet bekliyoruz bunlardan ...

marcao'yu aldık ya rdas 18 olmaması lazım o rakamın.

Fredrik gol attıktan sonra takla atan bir arkadaş yakışıklıda eleman gelsin 8-10 gol attımı fenomen olur Bang taraftar sayımızı arttırır

avrupa liginde oynamış bu gulyabani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt