Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demba Ba ilk 5 macta 3-4 gol atarsa onu niye getirmedik mesajlarini okurmuyuz?

Getirecektin adami kampa zaten bizim icin Basaki oyalamis ve BJK karsi oynatmazdin iste. Ondan sonra 4 hafta icinde bir forvet bulunurdu

Habib diallo
Ibrahim niene

bas parayi ikitane hayvan gibi forvet

Renktaşlar Kavga işleri hepsi yalan.Yönetim üstünden atmaya çalışıyor suçu.Oyuna gelmeyin.

albayrak lalesi yine kameralardan kacmistir

Haberlere inanmayın alamadılar Alan'ı çamur atıyorlar

Arkadaşlar ben bu sezon Başakşehir'in şampiyonluğuna şimdiden alıştırdım kendimi. Çok da kötü değil, Galatasaray olmayacaksa Beşiktaş, Trabzon olacağına Başakşehir olsun. Tavsiyem siz de şimdiden yavaştan alıştırın kendinizi Başak şampiyonluğuna sezon sonu koymasın.

emre nin ismini uefa listesine verebilmek icin gomisi satan yönetimden ne bekliyorsunuz

laz fıkrasından fırlamış adamdan fıkra gibi olaylar beklenir anca.

Kulübü 15m falan bonservis istemiştir, bizimkiler transfermarkttan bakıp serbest kalıyor sanmıştır

Bu olayda ÖZKAN DOĞAN denen adamın hiçbir suçu yoktur. BÜTÜN SUÇ CENGİZ, APTUR VE AVANELERİNİNDİR. Yine sene başındaki senaryolar gerçekleşiyor

Forvet gelmezse ilk 5'e zor gireriz o kadar net, Basaksehir bizden güçlü Besiktas ve Ts'nin pek eksiği yok bizden Malatya-Kasımpasa falan bile baya güçlü çok kötü bir 2. yarı olur.

Başakşehir'i el birliğiyle şampiyon yaptı hainler yazıklar olsun

Bu saatten sonra gerekçe ne olursa olsun hata yönetime yazar. Yok öyle yağma hedef şaşırtma menajeri de oyuncuyu da ikna etmek senin işindi ve bunun için 7 ayın vardı, masallara karnımız yok. İlk maça yönetimi protestoya giderim forvet almazlarsa. Rakiple filan işim olmaz asıl düşman bunlar.

Haber yalansa ki %99 yalan,bu menejeri taraftarın önüne atıp hedef gösteriyorlar. Yarın öbür gün adama biri saldırsa kim verecek hesabını ?

Tamamen kaosa sürüklendik.
Yönetimin başarısızlıkları yüzünden ligi ve CL'yi kaybettik bu sezon.
Zaten son 20 yılda bir tane bile iyi yöneten çıkmadı şu takımı.
Herkes cukka peşinde herkes menfaat.
Dursunu bile arar olduk o derece iğrenç bir durumdayız.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt