Mehmet Can
Tecrübeli Üye
- 7 Temmuz 2010
- 6.613
- 2.187
- 1.748
konuşutuğunu bile anlamak için tercüman lazım ......valla sıkıntı aspor çözmeye çalışıyor dediklerini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alan + kulübü ile de anlastik dedi yoksa ben mi yanlis anladim ?!
Özkan Doğan’nın .Kim lan bu yavşak?Özkan Dogana cökün kulübü soymaya kalkmis forvet ihtiyacimizi kullanarak
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Alanın karısının sutyen parasını verememisizdir ondan yatmıştıralan + kulübü ile de anlastik dedi yoksa ben mi yanlis anladim ?!
bir bok anlamadim ben bu isten. Terim galiba agizlarina sicti ki, alan + patoyu alacaklar artikÖyledi ama baya morali bozuk hoca azarlamış olabilir.
Alanın karısının sutyen parasını verememisizdir ondan yatmıştır
SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
anlaştık bile diyemiyor oyalıyor bizi. yalan atıyor bi anlaşma yok ortada 1 aydır herşey güzel gidiyor diyor bu rezillerUlan bu herif cidden adamı çıldırtır,ne kulübün resmi açıklamasından haberi var ne hukuksal durumdan. Hem futbolcuyla hem kulübüyle anlaştık diyorsun,ayan beyan yalan söylüyorsun. Kap a nasıl açıklama yapacaksın şimdi ? Hissedarları yanıltmaya yönelik açıklama yapmak kanuna aykırı,kap açıklaması yapmak zorunda şimdi.
Gerçekleri gören bir Galatasaraylı daha.ultraslan, fatih terim
Bunlarin hepsi satilik herifler tabi ki susacaklar