Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anlamadigim oyuncu takimla problemini sonra cözemezmi? Versin adamlari FIFA ya ve imzasini bassin bize. Hajrovic de bizden kacdigindan sonra bizi FIFA ya vermisti ve Bremene imza atmisti. Sonrada mahkemelik olup ona kücük bir 6 rakamlik miktar ödemedikmi? Hajrovic bizden sözlesmesini sonuna kadar alacagi parayi istiyordu. Pato gecmisden kalan paraliri istiyor diye normalde bize imza atarsa sorun olurmu?
olmuyor iste. Eger sözlesmesi bitmeden baska takimda imza atarsa geri kalan parayi alamaz hale geliyor. Pato'da o nu istiyormus.

Şimdi bunlar taraftar ayaklandı diye saçma adamlar alacaklar, bi ton da para verecekler..

Gidip Love ve Adebayor' a tüm parayı gömerlerse şaşırmayın..

Aponun kulüp açıklamasından haberi olmaması ayrı bi skandal,uçağa binmeden önce transferler yattı diye haber verdi kulübe sanırım,bugün olay medyaya düşünce taraftar çıldırdı doğal olarak, sonrasında kulüp açıklama yapmak zorunda kaldı,apo ise uçaktan indiğinde kulübün açıklamasından haberi yoktu ve tepkilerden korktuğu için utanmadan yalan söyledi millete.

Aha bende yazıyorum buraya hem alan hem pato açıklanacak artık tamamen Emin’im

Aponun kulüp açıklamasından haberi olmaması ayrı bi skandal,uçağa binmeden önce transferler yattı diye haber verdi kulübe sanırım,bugün olay medyaya düşünce kulüp açıklama yapmak zorunda kaldı,apo ise uçaktan indiğinde kulübün açıklamasından haberi yoktu ve tepkilerden korktuğu için utanmadan yalan söyledi millete.

Açikladik zaten dedi.

Haberi vardi açiklamadan

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abdürrahim Albayrak: "3 gündür uyku uyumuyorum. Alan bize gelmek için her şeyi yapıyor."

Bizim uzaktan bir akraba vardı hep 3 gündür uyumadim 2 gündür ağzıma yemek sürmedim diyerek kendini acindirirdi oysa hergün etleri löpür löpür götürüyordu sonra ne pislikleri çıktı ortaya hayatı yalandı.
Aklıma o geldi ne zaman mikrofon uzatsalar uyumadim 24 saat uyuyacagim gibi masallar bana o lavugu anımsattı.

koskoca Galatasaray profesyonel dunyanin kurallari yuzunden 8 aydir forvet alamiyoruz diye aciklama yapiyor, yuh gercekten.

amator takim mi Galatasaray ?

Kulüp açıklama yaptı mı kısmı ciddi bir soru gibi. Ya yönetimin birbirinden haberi yok ya da Albayrak yalan söylüyor.

_3e47f_800.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt