Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar ben hic yazmadim simdiye kadar foruma hep takip ediyorum Sükrü hanedarı bende gördüm asporda canli yayinda kenardan kacar gibi geciyordu asporun sitesinde videosu var ben foto yüklemesini bilmiyorum

Nereden biliyorsun dondugunu fotograf falan mi dustu?
Solda..
Screenshot_20190123-141815_YouTube.webp

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biz bu gunleri ta ekimde gördük isyan ettik 4unde açıklamazlarsa ortaliğı yikalim yakalim dedik. Ya bunların çapını biliyoruz artik.
Yazin çıkan bariyer "a paramız yokmuş, yanlış hesaplamışlar" şimdi ise bizim dışımızdaki etkenler.
Adama yav he he derler emin olun yazık ya şu taraftara yazık bir tane menajere 100 bin euro komisyon verip git bitir diye yetkilendiremiyorsunuz milyonlarca eurodan ediyorsunuz takımı.
Profesyoneller bu yüzden var kardeşim sen beceriksizsen beceriklisi ile gidip anlaşacaksın.

Yalniz eger Apo yalan soyluyorsa bunu kanitlayabiliyorsak istifa ettirelim su an. Getirisi cok net cunku: bunlar iki sacma panik transferine paralari sacacaklar. Kulubu bu zarardan kurtaralim. Sezon zaten yandi.

Yönetim acayip panik halinde şuan. Yaptıkları saçma açıklama bile bunu gösteriyor.

Sukru Hanedar da donmusse Apo yalan soyledi. O zaman bari paramiz panik transferiyle yanmasin. Hemen istifa etsinler.

Göztepe maçından olumsuz bi skorla dönersek gerçek manada kıyamet kopacak gibi. Hoca da 10 maçtan sonra ilk defa konuşacak,laflarını esirgeyeceğini sanmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt