Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moses transferi ile Fenerbahceliler dönme dolap gibi dönecektir.

"Ali Koc defol git" den "Ali Koc baskan Fenerbahce sampiyon" moduna gececeklerdir kerizler.

Koskoca Galatasaray 2 3 zibidinin js bilmezligi yuzunden ne hale geliyor.

Yaziklar olsun.

Satin lan su kulubu, beceriksizler.

Artık tipsiz duruşsuz yönetim kurulu üyesi almıyoruz !! Dış görünüşe bakmalıyız yoksa başımıza bela oluyor dursunlar apolar fln.. seksi yöneticiler gelsin güzel mütevazı konuşmayı bilen ! Biz yoksa her alanda 1-0 geride başlayacağız

tetteh in sakanlığı söyleniyor 6 ay sahalarsan uzak kalacakmış. bu doğru ise bizim yönetim kimi alacak forvete

Dubai'den dönen Abdurrahim havaalanında açıklama yapıyor. (Yanında Şükrü Hanedar'da var)

1548247317029.webp

Bari uçakla beraber kaybolduk fln deseydiniz de gelmeseydiniz buraya. Hayatımda böyle çapsız beceriksiz kabiliyetsiz yönetim görmedim. Para yok desem o da var. Nerden tutsak elimizde kalıyor yazık çok yazık böyle çapsızlar ve Galatasarayımızın büyüklüğünün farkında olmayan insanlar yönetiyor kulübü

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yav iş bitirmesi için yolladığımız adam abdürrahim, iyi yine futbolcuyla falan anlaşılmış ben futbolcu olsam abdürrahimi gördükten sonra masadan kalkarım bu nasıl kulüp diye. Abdürrahim Albayrak'ın ne işi transfer görüşmesinde yav florya da takılsın işte.

Birebir aynı şeyleri yaşıyorlar şaka gibi. Yazın da Modeste ile ilgili her gün geliyor haberleri vardı. Pürüz çıktı, çözmeye çalışıyoruz alternatiflerimiz var dendi. Sonunda ligdeki oyuncuları dahi alamadılar. Aylar geçti, transfer dönemi geldi. Alan ismi önerildi, Modeste'de olduğu gibi. Tüccar kurnazlığı yapmak isteyip 3'ün 5'in hesabına bakarak madem bedava atlayalım o halde dediler. Beklediler beklediler. Yine pürüz çıktı ve alternatiflerde şu zamana kadar beklemeyince yine sap gibi kaldılar ortada. Mentalitelerini değiştirmeleri lazım. İyi oyuncu almak için para ödeyeceksin işte arkadaş. Alamadın işte aynısını yaparak, kurnazlık yapmaya çalışarak. Bir akıllı sen değilsin, herkes futbolcunun durumunun farkında. Bizimkiler sonradan durumun farkına varıyor. Şu Apo'nun çocuksu saf duygularını tokatlaya tokatlaya değiştirmek istiyorum. Atlama hemen, bir bak neler olacağını ön gör. ''Bizim sağa sola atacağımız para yok'' söylemi Galatasaray'ın vizyonu olmamalı. Emre Taşdemir ve Muğdat'ı tamamen bu kafayla aldık. Kim boşa çıkarsa onu almak için bekliyorlar, kime teklif gelirse satıyorlar. Bu şekilde kısa vadede artıya geçsen de uzun vadede başarısızlıkla eksilere düşeceksin. Gör bunları.

Serdar Eren’i verip Trezeguet diagne alırlar 15 ide verir bunlar

Ulan adamda ne yüz varmış harbiden uçaktan inip gözüktü birde .. ben olsam arka kapıdan kaçar kaybolurdum .. utanma olur insanda biraz utanma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt