Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
para yetmiyosa gidin belhandayı satın bütün parayı yatırın alın pato,tetteh,alanı göz göre göre şampiyonluktan ediyosunuz Allahın belaları...

pato yla ücrette anlastık belliki,ya patonun kulübü bonserviste indirime gidecek ya da pato bedelsiz gelecek.abdulrahim acıklamalarına bakılırsa sorun kulüp

Lan elimizden hiçbir şey gelmiyor kafayı yicem 2 forvet almak zorundasın yalancı herif. Ağlamaklı suratına tüküreyim senin

bence bipspor ,haluk yürekli vs ile fazla muhattap olmayın ve resmi siteyi bekleyin.

Alani da Patoyu da alamayacaklarini soylemistim. Hic kizgin degilim. Beklentim en alt seviyedeydi zaten. 3. seviye bir ligden adi duyulmamis ama potansiyeli olan bir oyuncu getirecekler.

Transferin kapanmasına 8 gün kalmış küfür eder gibi Pato ya 1 hafta izin verdik diyor

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ne zaman morale ihtiyacınız olursa burdayım.o forvetler gelecek,biri de pato olacak inşallah.fenerli medya ve haberlerinden uzak durun.göztepe macını falan konusun biraz.

cok tkaılı kalmayın haberlere.her an herşey olabilir.

Değerli Galatasaray Camiası,

Ocak 2019 ara transfer dönemde Galatasaray Camiasının karakterine ve hedeflerine uygun futbolcular arayışımız, tüm hızıyla, çeşitli platformlarda devam etmektedir.

Bu süreçte, karşımıza profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri çıkabilmektedir.

Yönetimimiz, teknik heyetle uyum içinde bu engelleri de aşacaktır.

Kulübümüz tarafından resmi açıklama yapılmadan, hiçbir duyum, söylenti ve dedikoduya itibar edilmemesini önemle bildiririz.

Camiamıza saygıyla duyururuz.

Galatasaray Spor Kulübü

bence bipspor ,haluk yürekli vs ile fazla muhattap olmayın ve resmi siteyi bekleyin.
Bekledim resmi siteyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt