Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
defrel iyi forvet keşke gelse

Valla ben bipspor-alinaciye inanırım siz kime isterseniz ona inanın.

Bu haluk yürekli gündem peşinde ya full sallamasyon şusn bizim transferde içinde bulundugumuz durumu bilen dubaideki yöneticilerdir tek

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

360 tv kendi kanalı değil mi yemin ediyorum gerizekalı bunlar

Levent kardes onemli bir mesaj paylasti önceki konuda. Es gecilmesin. Ona gore carsamba ve persembe garanti oyuncu gelmiyormus ucakla. Umitlenmeyelim yani

Tahminidir, bakmamistir baktiysa bile soylememistir

Artik ucak bilgisi paylasmamaya ant icti

Ayrica transferler illa THY ile gelecek diye bir sey de yok

Ben artık bugün alanın açıklanacağını düşünüyorum. Son gün bugün bana göre gelmezse kıyamet kopabilir. Kaptan bahsediyorum.

a2ab32901652dce621a7c546ba83644a.jpg
Abi siz neden forvet alamıyorsunuz hııhıhhahah olsun mugdat oynar oda ofsayta kalmassa hıhıhhajajaıa .. resmen durum bu

Transfer yapılmaz ise art niyet ararım. Başaksehir e yol açıldığını düşünürüm.

Arkadaşlar bugün Bolu maçını dikkatle takip ettim ve gelecek adına içim karardı resmen. Kaleci dışında hiçbir oyuncudan ısik göremedim. Yani demek istediğim şu ki, bu takıma iyi bir temizlik şart.

kariyerinin en kötü dönemini geçiriyor ama sonuçta zamanında yaptıkları ortada ya

Slimani beğendigim bi topcuydu , bizde çoşar ama fenerde tükenmişlik sendromu yaşıyor adamı besleyenler topal , ekici falan

Hayır anlamadığım bu gerizekalılar ne yapmaya çalışıyorlar 2 ay önce liste verildi ne poh yediniz hadi o zaman harcayabilecek bütçe yoktu garry sattınız gittiniz stoper aldınız ilk niye gidip forvet almazsın ee ozan gitti 11 milyon daha geldi üstüne kaç gün geçti hala bi halt yapamadınız yazıklar olsun isterlerse bu saatten sonra Alan-Pato-Tetteh aynı gün alıp getirsinler umrumda olmaz ya bu işleri gerçekten yapabilecek profesyonel birini getirsinler yada versinler istifalarını bu nasıl beceriksizlik iş bilmezlik allah sabır versin hocama

Hayır anlamadığım bu gerizekalılar ne yapmaya çalışıyorlar 2 ay önce liste verildi ne poh yediniz hadi o zaman harcayabilecek bütçe yoktu garry sattınız gittiniz stoper aldınız ilk niye gidip forvet almazsın ee ozan gitti 11 milyon daha geldi üstüne kaç gün geçti hala bi halt yapamadınız yazıklar olsun isterlerse bu saatten sonra Alan-Pato-Tetteh aynı gün alıp getirsinler umrumda olmaz ya bu işleri gerçekten yapabilecek profesyonel birini getirsinler yada versinler istifalarını bu nasıl beceriksizlik iş bilmezlik allah sabır versin hocama
Reis sen unutuyorsun galiba Galatasaray Türk takımı Türkiyede bulunuyor Finlandiya veya Norveçde değil. Ülke nasıl yönetiliyorsa takımda öyle işte üzüm üzüme baka baka misali

kuruduk resmen ulan yeter beee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt