Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar ellerinde para varken bile beceriksiz.bizde yazin transfer bekledik salak gibi. Neyse forvet gelmezse terim 31 ocakta istifa eder. Bu yazimi da o gün gelirse alinti yapacam. Sizce eder mi ?
O parasına bakar. Takır takır parasını yatır küme düşse umrunda olmaz.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

transfer ne zaman istanbula gelir bilmiyorum ama bitti falan filan diyenlere inanmıyorum,bitse kapa bildirilirdi,Marcao'da olduğu gibi

Szalai haberleri girilmiş birkaç yerde. Ne Szalai'si ya. Gomis'ten sonra bu mu olacak forvetimiz? Bok yiyin emi doğruysa eğer.

adamlar o kadar beceriksiz ki İbrahim Seten'i bile yanılttılar

transfer ne zaman istanbula gelir bilmiyorum ama bitti falan filan diyenlere inanmıyorum,bitse kapa bildirilirdi,Marcao'da olduğu gibi
Alan'da harbiden sorun var hocam adam gelmiyor yani cok basit bir denklem.
Pato isminden haberleri olmadigini dusunuyorum. Yabanci basin kaynakli haber gormedim. Ama hep inaniyoruz iste falcao gibi. Yine husran olacak, yabanci oyuncu alamiyoruz!

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Malesef Dubai seferi olumsuzlukla sonuçlanmış

Abdurrahim Çin’e Şükrü hanedar İngiltere’ye uçacakmış , hedef kiralık oyuncular

(Radyospor)

Kiralık oyuncu mümkün değil. 15 milyon para ne olacak? 6 aylığına adam getireceğiz sonra yazın tekrar mı forvet arayacağız? Bu sefer de para yok alamıyoruz diyecekler yazın. Eğer Alan falan iptalse çok büyük rezillik çıkar. Linç ederler valla. Apo ülkeye hiç gelmesin daha iyi.

biri bana 8 gün sonra artık harcayamayacağın paran ve sattığın kadar al varken kiralık peşinde koşmanın mantığını açıklayabilir mi?

Malesef Dubai seferi olumsuzlukla sonuçlanmış

Abdurrahim Çin’e Şükrü hanedar İngiltere’ye uçacakmış , hedef kiralık oyuncular

(Radyospor)

Neden daha bir kaç gün önce uçtun diye sormazlar mi adama .. 2.1 dan bugüne kadar ne boh yedin de şimdi Zaman da kalmadı .. bu saatten sonra ne olursa olsun bunlar İSTİFA artmelidir .. Galatasaray tarihinin en beceriksiz en yalancı en boş yönetimi olabilir .. yüzsüzler
Taraftardan da çıt yok yine ...

Kiralık işi yalandır inşallah,aksi durumda hainlik yapiyorlar anlamina gelir,bu para ile satılabilir adam almak şart oğlu şart

Ba'yı kaçırdğımıza pişman olacağız sanırım.

Vagner Love'u bile alamayacaklar herhalde.

Şükürler olsun dün Alan gelmişti. Umarım bugünde gelir. Yarın da Alan'ı bekleriz artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt