Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
drogbayi alan yönetimden alan'i alamayan yönetimlere vardik.

neden hep geri geri gidiyoruz? neden hic bir zaman üstüne koyup iyilesme göremiyoruz?

alan gelseydi bile iyi mi kötü mü belli degil. ama onu bile alamadik.

Burada 4 tane dangalak vardı , isimleri lağım çukurunda ; sabah akşam yönetimin avukatlığını yapıyorlardı . Tam size müstehak... dursun bu yönetimden iyiydi artık bunu anladım , kara geçilmişmiş lan donumu satıp açık gezersen tabii kar yaparsın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu komisyon muhabbeti de bıktırdı... Yeter artık ya... Adam gtü alev atıyordur şimdi ne komisyonu

Sıkıntı çıkar tabi son haftaya bırakırsan transferi adam 1 alacaksa 10 ister.

mustafa cengiz ve apo 15 mılyonun üzerine kondu. Hırsız ve hainsiniz

Dünde yazdım ben sadece Alan'a razıydım herkes Alan-Pato mu yoksa Alan-Tetteh mi derken... Alan'ı alıp gelebilecekleri bile şüpheli dedim. Şaşırtmadılar bizi beceriksiz herifler. Ciddi bir organizasyon yapılmalı yoksa bu herifler sonumuz olacak.

Simdi 15 milyon patladi heralde

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abv.
ecngiz.webp

yetiskin apo'lar icin yalvarma sezonu baslamistir.

bakalim bu sefer kime son dakikada forvet icin yalvaracak ?

fiko mu ?
koc mu ?
akhisar mi ?

yoksa hedefine bir baskasi mi var

Apo gider başaksehire başkan bile olur bu gidişle

Güney Amerika’dan bi forvet alıo geleceksiniz bu kadar mı zor be 1 aydır yok alan yok falcao yok pato yok tetteh insanı futboldan soğuttunuz. Başka ligleri izlerken adamlara bak be ne forvetleri var diye iç geçiriyoruz. Deli ettiniz be milleti.

Ben ellerinde 15 milyon olduguna da inanmıyorum muhtemelen takıma 6 7 aydir ödeme yapmıyorlardır birikmiş borclardan sonra 2-3 milyon gibi bi para kalmıştır bu vasifsizlarin

SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Badou yu sattık oyuncu maaşı ödedik ozanı sattık oyuncu maaşı ödedik. Sonra ben başarılıyım kar açıkladım. Bok başarılısın sen. Bir tane proje yok bir tane yenilikçi hareket yok. Rezil hainler. İstifa edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt