Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en fazla demba ba'yi alirlar dedigimde fenerli ilan edilmistim, simdi cevap veriyorum, asil fenerli o ithamin sahipleridir, Galatasaray taraftari bu kadar saf olamaz

Alan için 1 ay uğraştı beceriksizler sanki adam Dünya yıldızı sen 1 ay önceden rest çekemiyor musun bizim sana verebileceğimiz para bu ister gelirsin ister gelmezsin diye. Resti çekersin olmadığı anda başka adama yönelirsin. Alanın köpeği olduk Galatasaray'ın itibarını düşürdünüz beceriksizler. Alanda Avrupa'da oynamak varken Çin liginde oynamaya devam eder. Adam bizi katar takımı gibi görüp nereden para koparsam peşinde. Bu vizyonsuz Alan'ı getirsen neye yarar adamın Avrupa hayali yok sadece parayı düşünüyor. 1 ay bu adamın peşinde koşmak iş bilmezliktir, beceriksizliktir.

İstifa edeceksiniz.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun GS miza baskan olmasi tam bi skandal di AMA Mustafa cengiz ayni onun kadar Galatasaray miza yakismayan bi isim...Ama en az onlar kadar belki daha fazla mal A.Albayrak bu kasap tipli nasil olurda buraya kadar gelir.ya eskiden GS baskanlarin bi yerlerini yalayarak hizmetcilik yapardi tam yalaka idi ne oldu da böyle bi isim rütbesi yüksek yönetici oldu. En nefret ettim insan grubu bu yalakalik yapan lar ... yok mu eski futbolcu onun yerini alabilcek almanyada system böyle kurulu? Hamburg da 34 yasinda Marcel Jansen baskan oluyor USA da zenci baskan olabiliyor biz de hala albayraklar yönetici *********************

taraftar saglam tepki koymazsa eger hoca gider taraftar tepki koyarsa bu çapulcular gider.

Drogba zamanında millet diyordu parayı verirsen tabi gelir diye, şimdi görüyorsunuz ki o işler o kadar basit değilmiş

Alan için 1 ay uğraştı beceriksizler sanki adam Dünya yıldızı sen 1 ay önceden rest çekemiyor musun bizim sana verebileceğimiz para bu ister gelirsin ister gelmezsin diye. Resti çekersin olmadığı anda başka adama yönelirsin. Alanın köpeği olduk Galatasaray'ın itibarını düşürdünüz beceriksizler. Alanda Avrupa'da oynamak varken Çin liginde oynamaya devam eder. Adam bizi katar takımı gibi görüp nereden para koparsam peşinde. Bu vizyonsuz Alan'ı getirsen neye yarar adamın Avrupa hayali yok sadece parayı düşünüyor. 1 ay bu adamın peşinde koşmak iş bilmezliktir, beceriksizliktir.

İstifa edeceksiniz.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 ay önce bana alan'i sorsaydin, "kim lan bu" derdim. oysa ki futbolla cok ilgileniyorum. tanimadigim futbolcu yoktur pek.

alan kim yahu? sanki ronaldo.

Ulan gidin şu malatyanın alacağı forvete sulanın bari

Arkadaşlar , uzun zamandır foruma üyeyim ancak hiç yazmadım sadece takip etmekle yetiniyordum.

Ama mevcut durumu gördükten sonra birşeyler yazma ihtiyacı hissettim.

Bu Alan denen adam futbol hayati boyunca oynadığı takımlardan sadece salzburg göze carpiyor.(redbull dan para babası olduğu dönem) Ve genç yaşta para için çine gidiyor böyle bir adamın gelişi zaten hiç içime sinmemişti.

Neyse gelelim transfer politikasina Alan,pato gibi adamların kaç para isteyeceğini bilmiyormuş gibi kalkip dubai ye gidiyorsun ve maliyetleri yüksek diyip çıkıp geliyorsun.Ne yapcaktin kardeşim 5 isteyen adami 2 ile mi ikna etmeyi düşünüyordun? Alan ın peşinde koşarken ustelik 2 forvet birden zaruriyken senin hiç mi B,C vs. Planlarin yoktu?

Durumu bu hale getirmek icin ya gerizekalılik derecesinde bir plan program dailinde hareket etmek gerek yada milletin gözünü boyamak için gostermelik birseyler yapıp takımın seviyesini olabildigince duşurme fikri vardir.
Bana gore ilk alternatif daha ağır basiyor.

Şurada yönetimi bir daha savunanlar olursa gitsin koca alsın kendine onları

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

alanya 1 forvet daha almis, 6 tane forveti var, apo biraz yalvarirsa birini verirler belki.
Bobo yada Papis Cisse olabilir.
4-5 milyon euro isterler tabi en az son dakika oldugu icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt