Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erhan Telli Pato ve kulübüyle anlaşıldı Pato nun alacak problemi var diyor belki buradan bir şeyler çıkar Şükrü Hanedar hal dönmedi sanıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
zaten pato'nun bize gelmesinin tek engeli alacagi ücret degil mi yahu :D

Nasıl transfer yapıyor bu insan kılıklı spastikler. Onun alacağı bunun alacağı. Bir tane normal transferimiz oldu mu acaba? 16 milyon euro transfer bütçesiyle bile adam alamadılar. Alan güya beleşti sonra cart dediler curt dediler alamadılar. Alan'ı getiremeyen Pato'yu hiç getiremez. Çin'e sırf para için giden adamları getirsin diye Rizeli tır şöförünü yolladılar.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Erhan Telli Pato ve kulübüyle anlaşıldı Pato nun alacak problemi var diyor belki buradan bir şeyler çıkar Şükrü Hanedar hal dönmedi sanıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
"milyonersiniz, tek eksik olan sey 1 milyon tl'dir" gibi bir aciklama.

Bu isin sakası yok 2 forvet gelmezse istifa edip cekip gidicekler. Cocuk mu kandırıyosunuz lan siz
Fatih terimde transfer gelmezse istifa edip gitmelidir

Eren affedilip Love alınır.
Adebayor’u bilemedim belki son gün alabilirler.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

trabzon cavanda ile de fesih ediyordu son dakika biz araya girdik

Bence 16 milyon bütcemiz yok. Bu reziller en az yarisini alacaklara ve maaslar harcamistir.

Bir de anlamadigim sey. Simdiya kadar niye beklediler Alan ve Patoyla bulusmak icin? Niye 1 hafta önce cine ucmadilar bu mallar? Yoksa o kadar saat ucakda gecirmemek icin Dubai gelmelerinimi beklediler?

gecen transfer sezonunda: 2 forvet alacagiz ---> forvet alinmadi

bu transfer sezonunda: 3 forvet alacagiz ---> forvet alinmadi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt