Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e107f4193a8e49fc9c3d22a624afa62d.jpeg

Geçen sezonki şampiyonlukta Dursunun payı Cengizden fazladır
Cengizin ne payi vardi?
Ndiayeyi satti paralari odedi oyuncu almadi. Sampiyonlugu riske atti. Bi yarari olmadi bunu sen ben yapardik zaten

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durumu netlestirelim

Erhan telli:

Alan: Imza asamasindayken, oyuncunun turk haklari alan menajer bozdu isi (ozkan dogan), alan ve kulubu anlasildi oyuncuyu transfer etmek icin hem brazilyali menajer hem turk menajerle anlasmasi lazim.

Pato: Pato icin yillik ve cin kulube ile anlasildi, ama Pato gelmesi icin cin kulubunden 10M euro pesin istiyor, cin kulubude bu parayi azaltmak istiyor, ve pato da parasina almak istiyor.

Durumlar bu

en fazlada imparatora üzülüyorum bu devre arasina cok güvenmisti aciklamalarinda hep devre arasini isaret etti adami madara ettiler

Durumu netlestirelim

Erhan telli:

Alan: Imza asamasindayken, oyuncunun turk haklari alan menajer bozdu isi (ozkan dogan), alan ve kulubu anlasildi oyuncuyu transfer etmek icin hem brazilyali menajer hem turk menajerle anlasmasi lazim.

Pato: Pato icin yillik ve cin kulube ile anlasildi, ama Pato gelmesi icin cin kulubunden 10M euro pesin istiyor, cin kulubude bu parayi azaltmak istiyor, ve pato da parasina almak istiyor.

Durumlar bu
cok sacma

Herturlu giren çıkan bize oldu hem zayifladik hem şampiyonluk gitti hemde 15 milyon para gitti abartmiyorum onuda akbile verirlerse bir yolla şaşırmayın

Her üst seviyede oynayan takımların bile en az 3-4 tane forveti var.
Param yok diyorsan git orada şans bulamayanları kirala bari.
Bu kadar beceriksiz yönetim görmedim gerçekten!
Göztepe maçında puan kaybedersek istifa edin!

Eger asli cikarsa Abdurrahim 15 dakika sonra inis yapacak... bakalim eli bos mi dolu mu gelmis

cengiz ile apo sampiyonlar ligi kurasinda nasil gülmüstü hatirliyor musunuz?

o gün bitmislerdi benim icin.

Durumu netlestirelim

Erhan telli:

Durumlar bu
Yine oyalama taktikleri

Yav bir oyuncuyun niye o kadar menajeri var? 1 adam neyine yetmiyor?

Şu dursunu şaka yollu bile övenin Galatasaraylılığından şüphe ederim. Attığı kazıkların haddi hesabı yok. Kulübün geleceğini sattı hala dursun diyorsunuz. Bu kadar balık hafızalı olmayın.

Clement Tönnies: “Lincoln’ü satma gibi bir niyetimiz yoktu ancak Haldun Üstünel geldi ve zorla randevu aldı, 2 saat görüştük. İnanılmaz diksiyonu ve ikna kabiliyeti vardı. 5 Milyon gibi komik bir fiyata Lincoln'ü sattım. Uyandığımda “Ben ne yaptım” dedim.” (Eski Schalke başkanı) Parçala Aslanım on Twitter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt