Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her üst seviyede oynayan takımların bile en az 3-4 tane forveti var.
Param yok diyorsan git orada şans bulamayanları kirala bari.
Bu kadar beceriksiz yönetim görmedim gerçekten!
Göztepe maçında puan kaybedersek istifa edin!
Puan kaybını beklemeye gerek yok forvet gelmezse istifa edecekler
Karsılarında cocuk yok
Bir teknik direktör 6 aydır transfer bekliyor
Galatasaray gibi dünya markası bir kulübün golcu oyuncusu yok, bu kadroyu kim olusturduysa ve üzerine kim takviye yapmıyorsa istifasını vericek vermek zorunda.
Galatasaray babasının malı değil kimsenin her zaman sampiyonluga oynamak zorunda.
O taraftar o stada gelmeyi keserse arena olayıda biter icerde dısarda tokatlarlar. Sonra kacıcak delik ararlar

3 sezon daha forvet transferi yapmasak dursun gene övülmez. tarihin gördüğü en yüz karası en mal gs başkanı olabilir.
ha şu ortamda 10 defa forvet transferi yapardı o ayrı mesele tabi.

hayatimda en cok tiksindigim iki insan tipleri: futbolcu menajerleri ve duyumcular

Durumu netlestirelim

Erhan telli:

Alan: Imza asamasindayken, oyuncunun turk haklari alan menajer bozdu isi (ozkan dogan), alan ve kulubu anlasildi oyuncuyu transfer etmek icin hem brazilyali menajer hem turk menajerle anlasmasi lazim.

Pato: Pato icin yillik ve cin kulube ile anlasildi, ama Pato gelmesi icin cin kulubunden 10M euro pesin istiyor, cin kulubude bu parayi azaltmak istiyor, ve pato da parasina almak istiyor.

Durumlar bu
videoyu izledim ve büyük ihtimal bizim akıllılar Tr deki meneceri devre dışı bırakırız ona para vermeyiz hayalleri ile gittiler.
o menecerde salaktı zaten kabul ederdi böyle birşeyi.
seve seve o menecere de para verecekler yada bu iş yatacak.
erhan telli de bu şekilde yorum yapmış videoda.

dün dimarzionun italyadan forvetle ilgilendiğimiz haberinden belliydi alan transferinin yattığı allah belalarını versin 7 aydır şimdi mi öğrenmişler maliyetleri adamlar 7 ay bekleyin ocakta son hafta mı fiyat vereceğiz dediler şu kadar beceriksiz herifler ülke de holding sahibi ne kadar geri saçma bir ülke olduğumuzun özeti

Bu
ozkan-dogan-dan-erdal-torunogullari-na-gomez-11601030_amp~2.webp

videoyu izledim ve büyük ihtimal bizim akıllılar Tr deki meneceri devre dışı bırakırız ona para vermeyiz hayalleri ile gittiler.
o menecerde salaktı zaten kabul ederdi böyle birşeyi.
seve seve o menecere de para verecekler yada bu iş yatacak.
erhan telli de bu şekilde yorum yapmış videoda.
Patoda da is Feghoulide gibi anlasilan

türk menajer isi bozmus mus mus da ya buna kim inanir allah askina futbolcu kulup anlastigi sürece orda menajer bi halt yiyemez futbokcu diyemezmi bundan sonra seninle calismiyorum diye

Sizin yapacağınız işe tüküreyim

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Haluk_Yurekli: "Alan Carvalho transferinde sıkıntılar var. Alan transferi için Galatasaray, Özkan Doğan'a yetki veriyor. Dün öğleden sonra Dubai'de Özkan Doğan'la Alan arasında kavgaya ramak kalan bir arbede yaşanıyor. Galatasaray eli boş bir şekilde İstanbul'a dönüyor."

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt