Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon başında muhasebecinin suçuydu şimdi de menejermiş

Bunlar milleti kendileri gibi keriz zannediyorlar
Aynen sezon başı bi de o rezalet vardı Neymiş te muhasebeci yanlış hesaplama yapmış o yüzden transfer olmamış.Şimdi de Koskoca Menajer PARAYI transferden kazanan adam oyuncu DÖVECEKMİŞ!

Şampiyonluğu ismi lazım değil takıma hediye etmek isteyenler ve buna hizmet edenler gün yüzü görmeyin.Kazayla bir forvet alsak,yine alayını üst üste koyacağız.Forvet alınırsa yukarıdan emir veren kişiye ne hesap verecekler?Allah belanızı versin!

Bu saatten sonra bu kulüpte sana yer yok . İstifa Albayrak

bu apo her hafta sonu maclara gelip mactan sonra sacma sapan aciklama yapacagina bi hafta sonu yurt disina transfer görüsmesi yapmaya gitseydi ne kaybederdik

Beceriksiz adamlar
Haldun Üstüneli acilen yönetime alıp sonsuz yetkilendirmek gerekmektedir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Artikanca N'Jie yada Penaranda gibi adam kiralik gelir

tamam artık alan olmadıysa başka hedeflere hemen yönelip işi bitirmeliyiz. yönetim eleştirme ve özkan doğana gereğini yapma işini transfer bitince düşünürüz.

"menejur bi vurdi. elan takla attu serefsizum. firladu gittu. transfer yattu böyleze."

Aga dolandırıcı falan değil adam, hiçbir suçu falan fa yok. Burada suç tamamen yönetimde. Adamda yetki varsa zaten hiçbir sorun çıkmazdı. İnsan bi araştırır senin yetkin var mı alan üzerinde diye
ben de onu diyorum zaten bütün suç yönetimde gidip bu dolandırıcıya transferi emanet etmeleri ve alanın bu herifi tanımaması skandal. böyle amatörlük böyle kepazelik olamaz.

Yönetim yapacağınız işi s*keyim.Dostlar kusura bakmayın yetti artık.

Apoların uçağı indi, 1 saate çıkarlar bakalım taraftar falan orada olacak mı?

Hala burda beceriksizlik felan deniyor, adamlara büyük yerden emir gelmiş o kadar belliki, işallah defolup giderler. Hainler klübü sattılar resmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt